Ostalo > Svijet računala i mobitela
pregrijavanje kompa
Pupo:
--- Citat: sfreak - 02 Veljača, 2009, 21:38:30 ---pogledat cu malo temp u biosu...mislim da je bila nes manja od 70 stupnjeva na procesoru kad sam gledao...
--- Kraj citata ---
To je previše, pogotovo za bios, dok još nisi ni počeo igrat igrice.
Skini kuler sa procesora i očisti ga, ventilator očisti isto od prašine te promijeni termalnu pastu. Samo zapamti kada budeš skido kako gdje što stoji i takvo vrati nazad i vjerujem da će se temperature vratiti u normalu. Ako ne onda si primoren promjeniti hladnjak od procesora ili makar ventilator staviti novi/protočniji.
Pupo:
--- Citat: speedburn2 - 02 Veljača, 2009, 21:42:01 ---
--- Citat: robert - 02 Veljača, 2009, 21:04:29 ---@area51: koji program bi mi preporučio za praćenje temperature u kompu?
--- Kraj citata ---
ja imam sa windowsima to
--- Kraj citata ---
Koje?
sfreak:
--- Citat: Area51 - 02 Veljača, 2009, 21:44:19 ---
--- Citat: sfreak - 02 Veljača, 2009, 21:38:30 ---pogledat cu malo temp u biosu...mislim da je bila nes manja od 70 stupnjeva na procesoru kad sam gledao...
--- Kraj citata ---
To je previše, pogotovo za bios, dok još nisi ni počeo igrat igrice.
Skini kuler sa procesora i očisti ga, ventilator očisti isto od prašine te promijeni termalnu pastu. Samo zapamti kada budeš skido kako gdje što stoji i takvo vrati nazad i vjerujem da će se temperature vratiti u normalu. Ako ne onda si primoren promjeniti hladnjak od procesora ili makar ventilator staviti novi/protočniji.
--- Kraj citata ---
to je nakon igrica...kad se ugasi upalim ga i udjem odmah u bios...
tomica89:
pukni nutra 2-3 ventilatora i da vidiš........tak je i meni bilo na starom kompu.....stavil sam još 2 venta i nikad problema......
mrcina:
viš ti moje temperature pa nek mi kaže što nevalja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju