U HR su posve druga pravila i drugačiji promet, na malu grešku to se svira, samo šta te netko ne izađe i nalupa ako ne daš žmigavac a kod nas u bosni ima na čitavoj općini jedan semafor, i 40% ne daju žmigavce a nema ni prestrojavanja baš a onde gdje ima to se ne poštuje a meni gdje god je tko izletio il nešta da bude blizu udesa bude neka žena
u jednu sam se zabio ono momački sj#bo cjeli skuter:Pička vam materina u šta gledate majmuni jedni i oće se udarat a ja se pogubio neznam gdje sam a u izjavi kaže: " doletio je brzinom munje nisam ga ni vidjela koliko je brzo vozio" a srećom iz jednosmjerne sam skrenio i na nekih 50 m od skretanja mi izleti tak da joj ta izjava nije pomogla, a u jednu sam se zabio: krene obilazit i ja za njom i dođe do pola traktora i auto valjda išo iz suprotnog smjera i onda naglo zakočila ja sa skuterom naravno nemam takve jake kočnice i zabijem se isto na mene galama... a moja mater nije se nikad zabila a već 14 god vozi auto al kad ide za osijek i treba kamion s prikolicom obić ona ga prati i sve pođe pa stane i tak po pola sata a nekad i ne obiđe i tih pola sata priča kako će ga obić