Općenito > Generalno o skuterima

savjeti i uputstva za NOOB-a

<< < (5/40) > >>

aspirin:
hvala hvala  :icon_thumright: :icon_thumright:

kao sta sam vec reko mislim da ce rukavice i jaketa
morat pricekat jesen.. za sada od opreme jos ide
bubreznjak i to je to...

jedva cekam ponedjeljak da ga odvezem na tehnicki  :toothy10: :toothy10:

Punisher:

--- Citat: aspirin - 08 Veljača, 2007, 20:25:04 ---hm... a tko odlucuje jeli cijena premala?!?!
koliko bi mogao stavit da bude kolko toliko neupadljiva??

btw bio u Šage danas i pazario Nolan N61 za 720kn...

probao n62 ali mi je tukla u čelo nemilo, a broj veca mi
labava skroz bila...

--- Kraj citata ---
Slično je i meni sa N62. Manji broj me nemilo stiskao dok mi broj veći samo malo labav ali je*iga bile su jeftinije Grex-ove kacige ali na njima se prozire da su u k**cu

Punisher:

--- Citat: eladio - 08 Veljača, 2007, 12:11:28 ---
--- Citat: Punisher - 08 Veljača, 2007, 11:34:10 ---Za registraciju i osiguranje te ovaj porez ne znam cijene. Pričekaj malo ovi stariji će ti najvjerojatnije znati reći.
A za registraciju i osiguranje možeš i sam pitati ili tamo di uzimaš skuter ili u nekoj stanici za teh. pregled.

--- Kraj citata ---

http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=43  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ups... zaboravih... ispričavam se  :notworthy:
Očito ću morati malo obnoviti znanje  :toothy3:

Doomsday:
A čuj, ako'š vozit zimi, rukavice ti ne ginu... Zaleti se do Metro-a u Dugopolje (autom, naravno :icon_biggrin: ) valjda možeš negdi ćopit karticu (ako ne možeš, javi na PM, nešto ćemo rješit) pa ćopi gori neke skijaške, znan da su im cijene bile smiješne... Nemoj uzet neke previše fudrane, da nebudu predebele, i probaj uzet one koje imaju neki kua na unutrašnjoj strani za bolji grip... Je da nemaju ništa štitnika, ali im je cijena kikiriki, i poslužiće... :dontknow:
Usput, baci oko na još neke skijaške pi*darije, ako su za malo love, tipa duge termo donje gaće, ali opet, uzmi tanke koje dišu, tako kad sa motorom staneš, da ne prokuvaš, i one neće bit preskupe... :laughing7:
Čestitam na kupovini N61, to je skroz OK kaciga... Uvoznik BIM iz Zagreba kaže da je pinlock dodatak za nju 100 kuna i da ga imaju na lageru, a da je štitnik protoka zraka ispod brade 50-60 kuna i da bi ga tribali imat iza 15.02. pa nakon šta budeš malo vozija, ako ti bude tribalo, odi i naruči u Šage... :icon_thumright:

aspirin:
ma znam da ce mi rukavice trebat definitivno, ali kontam ide ljeto pa
cu tu svu odjevnu opremu kupit na jesen...

doomsday dobro si se sjetio skijaskih... ima ih po 15-20kn.... i u konzumu...

kacigom cu bit zadovoljan ja vjerujem... a jos sam se bolje osjecao kad
mi je cura u butizi rekla da je n62 samo ovogodisnji model a u biti ista
po kvaliteti, izradi i materijalima kao i n61 koja je proslogodisnji...
uzeo sam najjeftiniju crnu mat i skroz mi dobro izgleda...

bacio malo oko i na bubreznjake jer je to u planu brzo...

ajme ko ce mi docekat ponedjeljak :laughing9:
a ko ce mi tek docekat fakin vozacku!!!! inace strpljenje mi nije jaca
strana, pogotovo u ovakvim situacijama...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju