Općenito > Generalno o skuterima
savjeti i uputstva za NOOB-a
aspirin:
hvala eladio... djelomicno je pomoglo... izracun registracije mi ne radi (neznam zasto??
mozda unix jeb* gredu)... pogledat cu doma...
jeli moguce da cu platit 80kn poreza?? vrhunski... vec sam se spremao na 500-600kn troska tu...
sve u svemu, izgleda da sam predvidio puno vise administrativnih troskova nego sta
ce ih bit
:laughing9: :laughing9:
aspirin:
da, naravno da nije 80 kn ::) ::)
izgleda 5% od cijene... samo kako ce oni provjerit jeli prava cijena ima veze sa onom na ugovoru????
Mr J:
--- Citat: aspirin - 08 Veljača, 2007, 15:46:49 ---da, naravno da nije 80 kn ::) ::)
izgleda 5% od cijene... samo kako ce oni provjerit jeli prava cijena ima veze sa onom na ugovoru????
--- Kraj citata ---
Ako im je cijena na ugovoru premala oni imaju svoje tablice, po kojima ti izracunaju porez... (dakle imaju procijenjene vrijednosti modela)
aspirin:
hm... a tko odlucuje jeli cijena premala?!?!
koliko bi mogao stavit da bude kolko toliko neupadljiva??
btw bio u Šage danas i pazario Nolan N61 za 720kn...
probao n62 ali mi je tukla u čelo nemilo, a broj veca mi
labava skroz bila...
Genesis051:
Od rukavica svakako odaberi neke koje su "produžene", imaju nastavke za preko podlaktica... ako ti ostane imalo "mjesta" između jakne i rukavica, to ti znači "cirkulaciju" vanjskog zraka bar do lakta, a i dalje... a to nikako nije dobro (saznao bi za koju godinu :laughing7: ), a i, uz svu prednju masku skuta, vjetar će ti, naravno znatno smanjenom snagom, udarati u koljena, butine i "prepone"... Dok si nešto ne obučeš "kako treba", svakako se dobro oblači... ne daj da ti bude hladno !!! Sad ćeš sigurno htjet provozit koji đir, ali ne daj se zavaravati ("samo kratku turu"...)... ako osjetiš da ti je negdje hladno, ili se dodatno obuci, ili odi parkirat doma...
U svakom slučaju: puno sretnih kilometara !!!... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju