Općenito > Generalno o skuterima
savjeti i uputstva za NOOB-a
Nikon:
ne vodi ga u katunarica (malaguti servis) ... likovi prelose rade... katastrofa...
aspirin:
eeee Nikon tebe sam vidio na forumu da imas nekih problema
sa malaguti servisom i djelovima... gdje ti nabavljas djelove??
vidio sam da po splitu ima dosta madisona a i malagutija ostalih
nije valjda toliki zajeb djelove nabavit za njih??
ne vozim ga u katunarica nego u nekog tipa u siromasnoj...
Nikon:
nemoj ni njega.. taj mi je tia uzet 1000kn ruke za otvorit masinu :) i jos mi se pravia pametan ka da u brodomerkura uzmen djelove a da ce mi on radit motor...
djelove nabavljan nazalost priko brodomerkura.. i cekan par miseci dihtunge i jos par stvarcica da napravin polu generalnu... stvarno su davez ljuti i bezobrazni.. a o njima ovisis i nemos in nista
ja cu sad dat momku u solin skuter da mi sredi.. o njemu san cua sve naj a i ekipa iz SMK predatora ga zna i kazu da je pouzdan.. tako da ce mi on radit scoot :)
ima ih kisu to je istina.. al ti malagutie jedio brodomerkur uvozi .. i problem je sta ako nemaju na lageru mos se slikat par miseci ... najlakse ti je otic u anconu uzet..
al tebi je lakse meni je kymco 150 masina a dink-a 150 nisu uvozili u hrvatsku tako da ja moran priko njih.. u tebe je koliko san upoznat yamaha 150 masina.. a to laganini odes u pribudica i oni ti se potrude nabavit djelove ;)
Doomsday:
Pa daj čoviku na PP podatke od tog tvog servisera... Ovi moj iz siromašne, mora da mu se poveća obim posla pa se malo razbahatija... :laughing7:
bluedreamer:
--- Citat: aspirin - 13 Lipanj, 2007, 11:21:21 ---eeee Nikon tebe sam vidio na forumu da imas nekih problema
sa malaguti servisom i djelovima... gdje ti nabavljas djelove??
vidio sam da po splitu ima dosta madisona a i malagutija ostalih
nije valjda toliki zajeb djelove nabavit za njih??
ne vozim ga u katunarica nego u nekog tipa u siromasnoj...
--- Kraj citata ---
Poslat cu ti podatke na privatno od svog servisera, radi sa svim skuterima, blizu je tvog iz siromasne, na sucidru, ovlasten ti je za Piaggio, ali uzet ce ti skuter bez problema.
Meni je bija ludilo, rjesija mi neke skroz "zeznute" probleme....
Nisan ni ja neki mehanicar, ali ako trese pri kretanju to bi po pricama koje sam ja cuo trebale najvjerovatnije bit rolice, a to ti ne bi tribalo bit previse skupo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju