Općenito > Generalno o skuterima

savjeti i uputstva za NOOB-a

<< < (38/40) > >>

aspirin:

--- Citat: Doomsday - 12 Lipanj, 2007, 15:32:00 ---Eh da, evo još jedan danak neznanju... Sad lipo u servisera, da ti te stvari pogleda, promatraj šta radi, pa ćeš ubuduće moć to i sam, uz malu on-line pomoć naših meštara ovde na forumu... :icon_thumright:

Ali, bojin se da ćeš, bar prvi put, morat platit... :toothy3:

--- Kraj citata ---

jah... i mislio sam da ce tako bit... a mene tako vuce da ga sam rastakam
i vidim sta je to unutra... moje strucno misljenje  :laughing7: :laughing7: je da je posao remen :frajer:

Doomsday:
Sve da si u pravu, bilo bi dobro prvi put vidit kako se to radi, da iz neznanja ne sjebeš nešto kod minjanja, pogotovo federa na kvačilu... Pitaj ga da ih provjeri, možda ih bude mora skidat za vidit, pa ćeš sinjat kako se to radi... Ja san čuja da nije preteško, ali da se federi mogu i sjebat nestručnim stavljanjem i natezanjem... O remenu pojma neman šta i kako... :dontknow:

Genesis051:
A i ta trešnja pri startu (k'o da lovi na zube...stepenice, što li...), meni bio rekao u servisu, da je samo nečistoća... (ali ja se ni kukuruza ne razumijem), nakon serviserove intervencije, više nije drhtao pri kretanju, nego ubrzavao pravilno, linearno...

aspirin:
a nista odvest cu ga na servis onda... :dontknow: :dontknow:

Doomsday:
Ne zaboravi napomenit da ti pogleda i filter goriva, a ako nemaš filter goriva, neka ti ga stavi, na izlazu iz rezervoara, ako može da bude na visini što više iznad izlaza iz rezervoara... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju