mene su prije skoro pa dvije godine zaustavili, ustvari iskocili pred mene i pokazali mi da sam vozio 107km/ u naseljenom mjestu di je oganicenje 50km/h i ja se pogubio potpiso, oni mi ispunili neku cestitku da platim nesta oko 700kn i naravno ja se zalio tak te neke gluposti kao neradim, nemam para i tak te gluposti(odvijetnik mi piso zalbe) i dva put sam se zalio reko da ode u zastaru i super... ali doso poziv za sud i ja odem tamo, dodje policajac i sutkinja uzme izjavu od mene(ja naprico kako se cesta radila da nisam mogo toliko vozit, da je bila krivina velika... itd... a policajac je reko kako je pistolj uredno bazdaren i da se to moze uvijek provjerit u policiji!!! kaze meni sutkinja "pa vise si dao odvijetnicima da ti pisu zalbe, bolje da si kaznu platio i nema problema... kaze ona meni " ajde decko ti fino plati kaznu " a izgled njene face je bio (u smislu, ti si jedan glupi decko, i cika policajac je u pravu i nemoj nas zajeba..t ...,) i sta... uzmi pare i plati kaznu i kad sjednes za volan otvori oci i nogu malo sa gasa makni!!! tako da nema veze sto si ti mozda sjeba. od strane policije .... oni su u pravu i ti si to potpiso i najbolje bi ti bilo da to platis
... i mirno spavas...