Tehnički kutak > Tuning skutera

prerada cilindra ili garnitura?

<< < (6/13) > >>

dino_sk:

--- Citat: hac - 01 Veljača, 2009, 21:07:44 ---
--- Citat: dino_sk - 01 Veljača, 2009, 21:02:03 ---
--- Citat: hac - 01 Veljača, 2009, 20:49:52 ---8-9 konja bez brige iz tog setupa i to sa serijskim klipom,ne treba ti mhr klip.....performance bolje vjerovatno bolje od stock 70 gusa kad se dobro poštela

--- Kraj citata ---
u jbt  :drunken_smilie: a s klipom bi konjaza jos gore nesto otisla :D  sto znaci da uz spuh i 400kn za preradu cilindra bi to jako lijepo islo

nis bacam se u potragu za nardom  :toothy9: i to kad rjesim onda cilindar tebi 99% ide  :drunken_smilie: :headbang:

--- Kraj citata ---

slobodno.....ne govorim napamet,imam jedan serijski pug ac cilindar koji se veselo vrtio na mom prerađenom nardu i19 dell....opako je išao.......jbg nemam vremena sve testirat i pokazat na forumu

--- Kraj citata ---
nis odsada stedim pare za preradu  :drunken_smilie: a jel bi onda morao i blokove dirat odnosno sređivat  ??

Po?etnik:
kad bi na serijskom cilindru izvuko 16  konja mislim da bi trajao tjedan dana uvrh glave

hac:

--- Citat: ---is odsada stedim pare za preradu  drunken_smilie a jel bi onda morao i blokove dirat odnosno sređivat  ??
--- Kraj citata ---

za 50tku nije nužno

--- Citat: ---kad bi na serijskom cilindru izvuko 16  konja mislim da bi trajao tjedan dana uvrh glave
--- Kraj citata ---

trajao bi dosta dugo uz redovnu zamjenu karika i klipova

dino_sk:
to kad bi sredio to bi bila jedna od brutalnijih 50-tki u hrvatskoj  :laughing7:

aeroxtuning:
pa recimo delta,overrange...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju