Tehnički kutak > Tuning skutera
prerada cilindra ili garnitura?
kristijanSR70:
Sory ljudi,da ne otvaram novu temu,na radilici tj na klipnjaci pise rocket,pa me zanima ak neko zna kakva je to radilica?
dino_sk:
--- Citat: hac - 01 Veljača, 2009, 20:49:52 ---8-9 konja bez brige iz tog setupa i to sa serijskim klipom,ne treba ti mhr klip.....performance bolje vjerovatno bolje od stock 70 gusa kad se dobro poštela
--- Kraj citata ---
u jbt :drunken_smilie: a s klipom bi konjaza jos gore nesto otisla :D sto znaci da uz spuh i 400kn za preradu cilindra bi to jako lijepo islo
nis bacam se u potragu za nardom :toothy9: i to kad rjesim onda cilindar tebi 99% ide :drunken_smilie: :headbang:
area mf:
--- Citat: Drnda-1 - 01 Veljača, 2009, 20:56:24 ---
--- Citat: area mf - 01 Veljača, 2009, 20:52:50 ---nardo je stvoren za due+,a ti imaš prejak spuh za serijalu,uzmi si malossi sport i piči.
--- Kraj citata ---
ako se to odnosilo na mene, zamrzio sam vecinu malosijevih proizvoda ukljucujuci i kit... jbt recem nekome imam nardo spuh samo me pitaju jel to malossi i tako za svaku stvar.. a sve sto sam imao od njega je poluproizvod koji zahtijeva doradu...
--- Kraj citata ---
a vidiš ja mam uglavnom sve od topa pa kad sam kupio due+ modular head imao sam problema s završnom obradom,pa se stvorili risevi....ugl sve je to fuš buraz nema više kvalitete,tu kod nas na balkan samo smeće šalju...
hac:
--- Citat: dino_sk - 01 Veljača, 2009, 21:02:03 ---
--- Citat: hac - 01 Veljača, 2009, 20:49:52 ---8-9 konja bez brige iz tog setupa i to sa serijskim klipom,ne treba ti mhr klip.....performance bolje vjerovatno bolje od stock 70 gusa kad se dobro poštela
--- Kraj citata ---
u jbt :drunken_smilie: a s klipom bi konjaza jos gore nesto otisla :D sto znaci da uz spuh i 400kn za preradu cilindra bi to jako lijepo islo
nis bacam se u potragu za nardom :toothy9: i to kad rjesim onda cilindar tebi 99% ide :drunken_smilie: :headbang:
--- Kraj citata ---
slobodno.....ne govorim napamet,imam jedan serijski pug ac cilindar koji se veselo vrtio na mom prerađenom nardu i19 dell....opako je išao.......jbg nemam vremena sve testirat i pokazat na forumu
Drnda:
--- Citat: area mf - 01 Veljača, 2009, 21:04:22 ---
--- Citat: Drnda-1 - 01 Veljača, 2009, 20:56:24 ---
--- Citat: area mf - 01 Veljača, 2009, 20:52:50 ---nardo je stvoren za due+,a ti imaš prejak spuh za serijalu,uzmi si malossi sport i piči.
--- Kraj citata ---
ako se to odnosilo na mene, zamrzio sam vecinu malosijevih proizvoda ukljucujuci i kit... jbt recem nekome imam nardo spuh samo me pitaju jel to malossi i tako za svaku stvar.. a sve sto sam imao od njega je poluproizvod koji zahtijeva doradu...
--- Kraj citata ---
a vidiš ja mam uglavnom sve od topa pa kad sam kupio due+ modular head imao sam problema s završnom obradom,pa se stvorili risevi....ugl sve je to fuš buraz nema više kvalitete,tu kod nas na balkan samo smeće šalju...
--- Kraj citata ---
a i u tome si u pravu...
@ aerox koji su to izuzetci, multivar mi zdere role i slidere, karb pusta bengu jer tvornicki nije bio ok pa sam morao se muciti... Kit replica nije okrugao ispuh nego elipsa i nemoze ici dihtung... itd itd kanali nisu ok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju