Tehnički kutak > Tuning skutera

Neće brže od 60km - Derbi gp1 racing

<< < (3/5) > >>

giannelli:

--- Citat: Drnda-1 - 01 Veljača, 2009, 12:34:07 ---
--- Citat: 3alfa3 - 01 Veljača, 2009, 12:28:38 ---
--- Citat: Drnda-1 - 01 Veljača, 2009, 12:27:34 ---Otkad racing model ima remen, zar on nema lanac :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Sve je isto kao i na open modelu samo sto umjesto zadnjeg kotaca ima jos i lanac pa tek onda kotac

--- Kraj citata ---
znaci prednji zubcanik je na mjestu gdje dolazi zvono a zadnji lancanik na felgi...

--- Kraj citata ---

umjesto felge na bloku ima zupcanik, na koji ide lanac koji ide na felgu nazad. jednostavnije je nego sto izgleda. :D

Drnda:

--- Citat: igor.sb - 01 Veljača, 2009, 12:41:56 ---
--- Citat: Drnda-1 - 01 Veljača, 2009, 12:34:07 ---
--- Citat: 3alfa3 - 01 Veljača, 2009, 12:28:38 ---
--- Citat: Drnda-1 - 01 Veljača, 2009, 12:27:34 ---Otkad racing model ima remen, zar on nema lanac :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Sve je isto kao i na open modelu samo sto umjesto zadnjeg kotaca ima jos i lanac pa tek onda kotac

--- Kraj citata ---
znaci prednji zubcanik je na mjestu gdje dolazi zvono a zadnji lancanik na felgi...

--- Kraj citata ---

reci da se salis hahahha

ako tako nastavis tema drndini biseri ti ne gine   :toothy3:

--- Kraj citata ---
mislio sam na mjestu gdje se nalazi zvono mislim pri kraju dekla a ne na njegovom mjestu... a jbg. nikada nisam vidio rastavljeni racing tako da nemogu znati kako to izgleda... a jbg. treba netko biti prvi u necemu...
a gianelli hvala sada sam skuzio kakva je koncepcija.. bas cu vidjeti kako to onda stoji na netu jer prema tome je makina malo vise pomaknuta u lijevo od obicnih skutera po mome misljenju

malaguti f12:
pogledaj si frg mozda kad se zagrije nije dobra smijesa jer se smjesa stela kad je motor topal

malaguti f12:
e toimene zanima jel ima on primar i sekundar ja sam si mislio da mi je to zamjena

Drnda:

--- Citat: malaguti f12 - 01 Veljača, 2009, 12:47:54 ---pogledaj si frg mozda kad se zagrije nije dobra smijesa jer se smjesa stela kad je motor topal

--- Kraj citata ---
malo mi to cudno jer mislim da nije rekao da je ista radio na skutu...a otkada ti se to pocelo dogadjati i koliko skut ima km...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju