Tehnički kutak > Tuning skutera

Neće brže od 60km - Derbi gp1 racing

(1/5) > >>

Vladimir:
Imam gp1 50 racein dok je hladan ili ti ne jako ugrejan ide 80km posle duze voznje brzinom od 80km sam smanji na 60km i nece brze. Stanes li 5min. on opet postize 80km ali mu je start malo kilav tj. ni blizu ko kad je hladan. Zna li neko u cemu je problem?Skinute su blokade sa auspuha tj. dve slepe cevi i  caura sa variomata.

PROOF:
mozda remen..i predstavi se u podforumu za nove clanove ako nije problem....skini deklo i izmjeri sirinu remena.....sad neznam kolko bi trebala bit sirina kod piagio remena..mislim da oko 17,5mm..ali nisam siguran pa me nemoj uzimat za rijec......

giannelli:
zasto ste zapeli za to predstavljanje? sta vam to znaci ako se netko predstavi ili ne?  :dontknow:

a sto se tice vladimira, koliko duga je ta ''duza'' vonja? ja bih rekao da je to zbog remena, meni je ljeti bilo dosta puta da nakon 15min voznje deklo se zagrije i remen se zagrije i pocne proklizavat, motor postane tromij i svasta.. ali da nemoze povise 60 nikad se nije desilo..  ???

Nikon:
predstavljanje NIJE obavezno sta pilate vise

PROOF:

--- Citat: PROOF - 01 Veljača, 2009, 11:42:15 ---mozda remen..i predstavi se u podforumu za nove clanove ako nije problem....skini deklo i izmjeri sirinu remena.....sad neznam kolko bi trebala bit sirina kod piagio remena..mislim da oko 17,5mm..ali nisam siguran pa me nemoj uzimat za rijec......

--- Kraj citata ---
naucite se citati....AKO NIJE PROBLEM....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju