Tehnički kutak > Tuning skutera
potrošnja goriva kod skutera
dino_sk:
3,9l :icon_thumright: isli do zg na meet tam divljali i vratili se u sisak
ja prezadovoljan :toothy9: :frajer:
dhorvat:
--- Citat: dino_sk - 21 Veljača, 2009, 20:57:43 ---3,9l :icon_thumright: isli do zg na meet tam divljali i vratili se u sisak
ja prezadovoljan :toothy9: :frajer:
--- Kraj citata ---
Tvoja serijala troši više nego moj Trophy :redface:
180 kila na motoru (ja i cura) i još po zagorju po brežuljcima sa 10,5 litara ravno 300 kilometara. Pa ti računaj :icon_tongue:
dino_sk:
pa i trebao bi trosit manje jer se ti s manje okretaja vozis brze nego ja :drunken_smilie:
meni pri 80km/h vrti na 9000+ rpm-a dok tebi pretpostavljam oko 6000
aj nađi tu na forumu nekog s novijom piaggio masinom da mu trosi manje :laughing7: :laughing7:
mislim da ce to vec biti problem :laughing9: :laughing9: jer ovaj karb koji je serijski u njemu i nije bas najsretnije rjesenje :drunken_smilie: dalo bi se to jos spustit
a i ti dosta vozis sa serijskim spuhom tak da i to utjece :toothy3:
SlowRider:
--- Citat: dhorvat - 21 Veljača, 2009, 21:55:41 ---Tvoja serijala troši više nego moj Trophy :redface:
180 kila na motoru (ja i cura) i još po zagorju po brežuljcima sa 10,5 litara ravno 300 kilometara. Pa ti računaj :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
--- Citat: dino_sk - 21 Veljača, 2009, 22:06:35 ---pa i trebao bi trosit manje jer se ti s manje okretaja vozis brze nego ja :drunken_smilie:
meni pri 80km/h vrti na 9000+ rpm-a dok tebi pretpostavljam oko 6000
aj nađi tu na forumu nekog s novijom piaggio masinom da mu trosi manje :laughing7: :laughing7:
mislim da ce to vec biti problem :laughing9: :laughing9: jer ovaj karb koji je serijski u njemu i nije bas najsretnije rjesenje :drunken_smilie: dalo bi se to jos spustit
a i ti dosta vozis sa serijskim spuhom tak da i to utjece :toothy3:
--- Kraj citata ---
Ipak se treba napomenuti da je skut imao serijski auspuh i da se masina ne vrti preko 7500rpm, da imas rezo spuh i da se skut vrti od 9000 to bi bile price za malu djecu :jerk:
zvons7:
Meni sr150 na otvorenoj cesti(ne autoput) troši oko 4-4,5l a u gradu oko 5-6l(ovisi o načinu vožnje i ljeto zima)...
--- Citat: dhorvat - 21 Veljača, 2009, 21:55:41 ---Tvoja serijala troši više nego moj Trophy :redface:
--- Kraj citata ---
Kaj ti cura ima 100 kila- koliko tek ona troši :toothy9: (nemoj se ljutiti samo šala)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju