Tehnički kutak > Tuning skutera
potrošnja goriva kod skutera
3alfa3:
--- Citat: sr team 1 - 09 Veljača, 2009, 20:45:12 ---nije high end fali mi jos inner rotor, trosi od 10 - 14 ali bez beda potrosi rezervar za 50 km pun gas,znaci kada se nas par skupi i ganjamo se po gradu + ja imam 110 kg
--- Kraj citata ---
Pa ako imas 17+ konja na kotacu koliko sam cuo, onda je preko 10 litara ocekivana potrosnja. Ipak se to vrti jako i ima puno usisa u maloj jedinici vremena. Pogotovo pri jurcanju gradom.
Iwo SR Tuono:
vidim da je samo karb al nek se nađe i za DiTech,
serijski 2,7, sa XPro 3,5 pa i 4 nekad.
neno20:
Stavite slobodno i za ditech potrošnju,mislio sam samo na karb verzije jer se zna da ditech troši malo :toothy9:
Giz:
--- Citat: PROOF - 01 Veljača, 2009, 18:38:25 ---i kolko trosi na kraju?
--- Kraj citata ---
Oko 5+ sad ovako sa otvorenijim airboxom i W9 iglom na 76 dizni.
Da poštelam iglu, smanjim diznu na 72, stavim iglu W7 te pritvorim airbox mogao bi proči sa 4.5L no neču to sad raditi kad ide kit sljedeči mjesec.
U principu je cijeli scoot lagano pripremljen za kit tako da če sve sjesti tek kad namontiram kit.
Tvrđi federi kuplunga, tvrđi centralni, veča dizna u karbu i veča igla. Daklem, malo zalijeva sad na serijali ali nije ništa jako. Taman da sve sjedne na kitu kako sam i rekao. :icon_thumright:
Kad se smontira kit samo promjenim malo teže rolice i stavim w7 iglu. Ostaje mi ista potrošnja i to je to. Barem je takav plan, finese će se štelati kasnije.
gokiSP:
--- Citat: sr team 1 - 09 Veljača, 2009, 20:45:12 ---nije high end fali mi jos inner rotor, trosi od 10 - 14 ali bez beda potrosi rezervar za 50 km pun gas,znaci kada se nas par skupi i ganjamo se po gradu + ja imam 110 kg
--- Kraj citata ---
meni je polini evolution sa mikuniem 24 trosio 10 max 12 :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju