I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
oko 6,5L
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
stavi slobodno 64 diznu i poštelaj karb pa bi trebal manje trošit...ne više od 4,5 l
seriski karb.kymco super 8 2T(koliki je uopće karb na njemu?) uglavnom zadnje mjerenje 3,8L.... 6 - 7dcl.manje troši otkad sam stavio leo vince TT i točim petrolovu 100ticu!preko 4,5l je trošio na seriskom ispuhu i ininoj 95tici! LJUDI ZAOBIĐITE INU AKO MOŽETE,RAZLIKA JE VIŠE NEGO DRASTIČNA!
Citat: jure vd - 09 Srpanj, 2012, 07:10:58seriski karb.kymco super 8 2T(koliki je uopće karb na njemu?) uglavnom zadnje mjerenje 3,8L.... 6 - 7dcl.manje troši otkad sam stavio leo vince TT i točim petrolovu 100ticu!preko 4,5l je trošio na seriskom ispuhu i ininoj 95tici! LJUDI ZAOBIĐITE INU AKO MOŽETE,RAZLIKA JE VIŠE NEGO DRASTIČNA! Kvaliteta goriva tj više oktansko gorivo na 2T mašinama sa karbom ne utječe na potrošnju goriva, a kamoli u takvoj razlici šta si naveo! 2T mašina sve guta bez problema od one stare super95, pa eurosuper95, pa 98 i 100....sve isto možda su razlike u potrošnji i samom radu motora u zanemarivim postocima 1%(a i to sam puno reko). ja sam svoj vozio na svim oktanskim brojevima i isto sve, sad konstantno točim eurosuper95 bilo gdje ina,omv,petrol,tifon....svejednoa tebi manje troši zato jer si maknuo sranje od serijskog spuha, očigledno fino poštelo karb (ili ti je netko drugi) i to je to, fino poštelana serijala sa rezo spuhom troši manje od serijale sa serijskim spuhom!