Tehnički kutak > Tuning skutera
potrošnja goriva kod skutera
zeezy:
nrg extreme lc
malossi sport
phva 17.5 ,dizna 82
leovince gp, 7% duža getriba
..super potrošnja oko 4L ne više ,170-175km sa punim tankom 7L
Jurich:
--- Citat: zeezy - 28 Lipanj, 2012, 01:17:06 ---nrg extreme lc
malossi sport
phva 17.5 ,dizna 82
--- Kraj citata ---
teško...mislim moguće je ali brate stavija si kit i vozis se ko baba
zeezy:
Slusaj Jurich,nashtelao sam setup po svom gustu,imam spuh koji i ne trazi velike okretaje u kombinaciji sa duzim prijenosom ide super,ne treba mi motor koji vristi na 10000 okretaja i da budem najbrzi u selu sa svojih 36 godina i zenom koju vozim svaki dan,motor ide 88 po gpsu sa mojih 105kg sto je sasvim dovoljno,mogu pretec svaki auto kad treba i komotno se vozit na trecini gasa kroz grad,a potrosnja je i meni u pocetku bila cudna dok nisam pet rezervoara ispraznio i svaki put toliko km,smjesa super,pa sad ko vjeruje nek vjeruje a to mi i ionako nije bitno
Sent from my Milestone using Tapatalk 2
dhorvat:
--- Citat: zeezy - 28 Lipanj, 2012, 01:17:06 ---nrg extreme lc
malossi sport
phva 17.5 ,dizna 82
--- Kraj citata ---
Ovaj setup mora tako malo trošiti ako je A22 igla unutra a plus toga bi moglo biti škakljivo sa smjesom oko srednjih otvora. Probaj se voziti 2 km na pola gasa i naglo stani i ugasi ga i brzo izvadi svjećicu pa da vidiš smjesu i da vidiš "na čemu si". Dosta ljudi je na serijskoj igli (A22) vozilo kit i redovito su cviknuli nažalost :icon_thumright:
Lumpri:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2012, 20:53:55 ---Idealno bi bilo da stavis PHBG 19 karb sa iglom W7, klipicem 40, ler diznom 50, needlejetom 262AU i glavnom diznom 85. Osjetio bi i vecu snagu
--- Kraj citata ---
kod mene je sličan setup nardo i trophy karb phbg 19 igla je bila w7 s klipičem 40 i diznom 86 i bila je prebogata smjesa na full gasu pa sam stavio w9 iglu i sad je odlično a ler dizna je 50-500 nisan siguran
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju