Općenito > Propisi

Policija me ulovila...help please!

<< < (9/13) > >>

RideRR4EveRR:
Uprincipu je murijacima jako teško motor pogodit  :icon_thumright: . Tako da je ovo sigurno od nekog drugog brzina ( ako si ti full siguran da nisi tolko vozio) . Od frenda stari je murijak i kaže da pola njih nemože motor naciljat. Neki se moraju na haubu naslonit i tako  :toothy3: ... + je plastika na motoru a taj signal se najbolje odbija od lima... Tako da ovo je neka mučka...

ChRiStIaN:
ja iso autom  :laughing7:

RideRR4EveRR:
aha onda sam nešto pobrko  :toothy12: :toothy9: . A jbg sigurno nečeš moč dokazat to samo tako pa počni tražit neke primjere dobrih žalbi na netu...

Nikon:

--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 31 Siječanj, 2009, 22:59:30 ---ma ne, nisi me skontao...ja hocu da ti kazem da priznas na neki nacin, samo sebe mucis ;)

--- Kraj citata ---

ma jesi lud kakvo priznanje...

Rossi:
tako se meni desilo ali i jos neke okolnosti pa nisam platio kaznu..ovak uglavnom cesta je nizbrdo i duga podosta je i ja se sa runerom zalatio ,prosle godine je to bilo...po satu runner 103 pokazuje i idem ja tako a mrak je bio navece negdje mozda 22:40...usporim ja na nekih 90 po satu..na 10 m od mene 2 murijaka iskocie bukavno iza kao zida jednog jer su tu bili parkirani i stali ono na moju putanju da nemogu proc ..nebi ja ni proso stao bi...i ja na kocnicu jbg ipak brzina 90 a nema 10 metra zaustavnog puta...i ja na kocnicu zadnji kraj lijevo desno ,tam vam..a cesta je glatka neka kao staklo je  i tam vam proletim ja izmedju njih 2 nekako sekunda da udarim jednog i zaustavim se nekoliko metara dalje...vratim se ja ...odma na startu sam se izdero na njih ...reko glupani gdje cete tako iskakat pred mene ..to se palica stop postavi stao bi...mogo sam reko poginut vam tam...on se ufatio price kako je ogranicenje 50...a ja sam vozio kaze po njegovoj procjeni oko 120-130.....reko jesi ti normalan motor nemoze ic vise od 80...kod nas su glupi pa nezanaju zakone i da skuter od 49ccm nesmije preko 50....onda se ufatio price kao da stvarma buku glasnu kao radi auspuha...reko takav serijski doso iz fabrike ...ajde to nista nisu poslije pricali....i uglavnom piso mi je za prekoracenje brzine od 70 km/h ...i kao da sam nesto vrijedjo ih ovako onako....on uzeo pise one papire nesto ja samo upalim motor uzmem sa haube svoje papire  okrenem se i gas....dodje meni poziv na sud radi toga...doso ja na sud...prije toga otiso na tehnicki kod frenda ...frend mi napiso,ovjerio kod notara sa pecatom i svim da skuter nemoze preko 50km/h ici...odem sa tim na sud..tako i tako je bilo..reko mrak bio..nisu koristili palicu sa signalizacijom na sebi ..nego smao iskocili 10 metara od mene iza zida...sekunda falila da upadnem...sta reko znam mozda sam i poginut mogo jer je u drugoj traci autobus isao...dam ja papir onaj da skuter ne moze preko 50....kaze pa sta je on piso 130 vak nak...pozovu oni njega...on se ufati spike kako je to on od oka procjenio ...pa onda poslije prizna da nije ni vidio me nego samo cuo zvuk i da su iskocili a nisu znali koliko sam udaljen...na kraju uglavnom dobio izvinjenje od te dvojice policajaca i od suda :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju