Tehnički kutak > Tuning skutera
Kurbla problem
neer:
--- Citat: manilu - 31 Siječanj, 2009, 21:23:20 ---na mojoj sr preskače, hvata samo kad je motor nagnut na desno što bi to moglo biti, jel ima kakvu oprugu iza
--- Kraj citata ---
nemoj ga naginjat na ljevo
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: 3alfa3 - 31 Siječanj, 2009, 20:21:19 ---spangu
polumjesec
federu
--- Kraj citata ---
a gde se nalaze ove 3 stvari? ja je potopim dole do kraja, upali mi on, al nikad da se vrati pa moram nogom, a ni tad bas ne ide glatko
grbi128:
tako je i meni,upali on ali je moram nogom vratit...
Drnda:
nalazi ti se sa unutarnje strane dekla jedan polukrug sa zubcima i opruge... probaj skinuto deklo rukom zakurblati i vidi da li sve stoji ok.. meni se nije vracalo ja malo propuhao i podmazao uljem sa kojim radim mjesavinu i malo prstom razmazao po svemu i sada ide tako glatko :laughing6: e ima jedan dio koji pokrece taj polumjesec ( polukrug sa zubcima ) ako on ne stoji ok, onda ga prvo skini i skroz do dna gurni kurblu i onda ga umetni u leziste tako da se uglave zubci... namazi lijepo sve i treba biti posve glatko :icon_thumright:
manilu:
--- Citat: neer - 31 Siječanj, 2009, 21:25:27 ---
--- Citat: manilu - 31 Siječanj, 2009, 21:23:20 ---na mojoj sr preskače, hvata samo kad je motor nagnut na desno što bi to moglo biti, jel ima kakvu oprugu iza
--- Kraj citata ---
nemoj ga naginjat na ljevo
--- Kraj citata ---
da fora, ali čim ga izravnam na hvata, jel ima neku oprugu koja ga gura naprijed
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju