Tehnički kutak > Tuning skutera
Kurbla problem
Drnda:
--- Citat: manilu - 01 Veljača, 2009, 11:01:23 ---
--- Citat: neer - 31 Siječanj, 2009, 21:25:27 ---
--- Citat: manilu - 31 Siječanj, 2009, 21:23:20 ---na mojoj sr preskače, hvata samo kad je motor nagnut na desno što bi to moglo biti, jel ima kakvu oprugu iza
--- Kraj citata ---
nemoj ga naginjat na ljevo
--- Kraj citata ---
da fora, ali čim ga izravnam na hvata, jel ima neku oprugu koja ga gura naprijed
--- Kraj citata ---
vjerojatno jedan konusni dio kojeg pokrece kretnja polumjeseca, on ti kada je nagnut lijevo stoji u deklu u lezistu a kada je ravno ili desno ne stoji ok... i onda ne hvata, zna se dogoditi, nije ok namjesteno ili nije dobro ucvrscen u leziste sa onom oprugom
PROOF:
moj skuter je nagnut na lijevo malo vise od uobicajenog hehe(imas sliku u projektima) i nikad problema s tim :)
gokiSP:
meni se kurbla znala ne vracat zbog one gume sto je u sistemu i nju podmazem i sve super a preskakal mi je jer su zbci bili izlizani na onom bijelu koji okrece vario i to sam turpijom poturpijo i napravio kuteve i sve super
grbi128:
i ako mi mozete rec zasto mi vise na satu ne ocitava temperaturu? da nije onaj termometar otiso? :dontknow: :icon_thumright:
gokiSP:
moguce, pogledaj prvo dal ti se mozda odspojio ako nije kupi novi, kosta 100-tinjak kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju