Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

NRG mc3 project

<< < (20/21) > >>

Cobra:
Dobar brate,bolje nego bijelo-narancasti,al ce biti curica na zadnjem sicu  :notworthy:

Kemo_nrg:

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 17 Kolovoz, 2009, 14:54:41 ---jbt kako supeeer izgleda..svaka cast.. a kolko si platio bojanje? :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
a moram jos sic presvicu sad je bijel , ja stavio kesu preko njega xD,

120 km - 450 kuna boja
50 km - 200 kuna komora
 i neznam kolko ce uzeti za "ruke", to samo sto je ofarbao , +sto sa ja sam sve slajfao , napravio sma i "mrki pogled" al nevidi se sad na slikama
rezervoar je ispod sica, moram napraviti jos undertail

--- Citat: Cobra - 17 Kolovoz, 2009, 15:09:15 ---Dobar brate,bolje nego bijelo-narancasti,al ce biti curica na zadnjem sicu  :notworthy:

--- Kraj citata ---
hehe tnx, uvijek  :toothy9:

VoRdA_NRG_MC3:
aj ako ti nije problem malo bolje uslikat zadnji kraj da vidim kako izgleda bez rezervara... i kakvi mrki pogled?? :happy8:

Kemo_nrg:

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 17 Kolovoz, 2009, 15:51:05 ---aj ako ti nije problem malo bolje uslikat zadnji kraj da vidim kako izgleda bez rezervara... i kakvi mrki pogled?? :happy8:

--- Kraj citata ---
evo zadnji kraj, al vako je ruzno dok nenapravim undertail ili cu aluminijem zatvoriti :D

i vidis ovdje je ovo oko svjetala malo zaostrito  :toothy10:

VoRdA_NRG_MC3:
ee odlicno izgleda, jos samo zadnji kraj zatvoris crnim limom i bit ce ko sisa... a prednji kraj si stvarno super napravio..jos kad bi mi rekao kako??   :notworthy:  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju