Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

NRG mc3 project

<< < (16/21) > >>

Kemo_nrg:

--- Citat: gigo_sf2 - 09 Svibanj, 2009, 23:44:26 ---fino puni
de napisi setup skutera

--- Kraj citata ---

Yasuni Z
Multivar 2000
Fly clutch (zuti federi)
dellorto 17.5
polini 6.3 gr
bijeli centralni

moram kupiti malo vecu diznu sad mi je 64, i zavrnem onaj seraf do kraja scooter mi se gusi na punom gasu,moram dati gas i onda malo vratiti nazad da bi iso kako treba, i ovi zuti federi su pretvrdi,treba mi 3-4 metra da potenge,
i bil se promjenilo ista kad bi stavio koji drugi centralni, sad je bijeli

aeroxtuning:
lijepo ide... :)

VoRdA_NRG_MC3:
a steta gubit prostor ispod sjedala..nezz jel bi mogao na njega ici rezervar od powera ili runnera??? :dontknow:  super ti skut vuče...svaka cast..

Kemo_nrg:

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 10 Svibanj, 2009, 10:35:56 ---a steta gubit prostor ispod sjedala..nezz jel bi mogao na njega ici rezervar od powera ili runnera??? :dontknow:  super ti skut vuče...svaka cast..

--- Kraj citata ---

tnxx  :icon_thumright:  :toothy10:

a nemoze od runnera moro bi plastike mijenjati, a i nejverujem ni da bi mogo od powera, ma sta fali da ga staivm ispod sica, ebes prostor,sta ce mi, a znam 100% da moze stati ispod sica, jbg, pred kraj ove godine opet lakiram scooter, onda ide rezervoar ispod sica  :toothy10:

charnel:

--- Citat: Kemo_nrg - 10 Svibanj, 2009, 14:13:56 ---tnxx  :icon_thumright:  :toothy10:

a nemoze od runnera moro bi plastike mijenjati, a i nejverujem ni da bi mogo od powera, ma sta fali da ga staivm ispod sica, ebes prostor,sta ce mi, a znam 100% da moze stati ispod sica, jbg, pred kraj ove godine opet lakiram scooter, onda ide rezervoar ispod sica  :toothy10:

--- Kraj citata ---
stane ti original taman ispod sica, imam ja rezervar ispod sica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju