Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG mc3 project
Kemo_nrg:
novi nacin zmigavaca :icon_biggrin:
Shiltac:
sve super samo kad si ga već rastepao za farbanje mogo si ga očistit i sredit..
ichko:
Svidja mi se ova fora za zmigavce, ova rupa sto je ostala kao stvorena za to, nego jel to led dioda ili....
I da slozio bih se sa shiltacom, bas sam to negdje htio reci, kad si ga vec rasturio mogao si sve fino ocistiti, ofarbati ram ponegdje ako je trebalo i slicno....No nema veze....Rasturace se to opet nadam se pa ces sredit to.....Ide li drag volan gore ??
PROOF:
malo ti prebrzo radi taj migavac....
Kemo_nrg:
--- Citat: ichko - 21 Veljača, 2009, 11:27:26 ---Svidja mi se ova fora za zmigavce, ova rupa sto je ostala kao stvorena za to, nego jel to led dioda ili....
I da slozio bih se sa shiltacom, bas sam to negdje htio reci, kad si ga vec rasturio mogao si sve fino ocistiti, ofarbati ram ponegdje ako je trebalo i slicno....No nema veze....Rasturace se to opet nadam se pa ces sredit to.....Ide li drag volan gore ??
--- Kraj citata ---
:laughing7: ,to su bila ona stakla kao kofol od farova, ovu dole rupu sam popunio poliesterom a u ovu kako vidis idu zmigavci :icon_biggrin: , nisam siguran za drag volan jer ja necu da vozim bez spigli,necu da poginem :toothy9:
ovo za zmigavce mi nije jasno sto vako brzo rade, tako su i prije radili, moze li mi neko mozda objasniti kako to rjesiti? :icon_scratch: :dontknow:
a jbg to cu ja obrisati sto je prljavo :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju