Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

NRG mc3 project

<< < (14/21) > >>

Kemo_nrg:
novi nacin zmigavaca  :icon_biggrin:

Shiltac:
sve super samo kad si ga već rastepao za farbanje mogo si ga očistit i sredit..

ichko:
Svidja mi se ova fora za zmigavce, ova rupa sto je ostala kao stvorena za to, nego jel to led dioda ili....
I da slozio bih se sa shiltacom, bas sam to negdje htio reci, kad si ga vec rasturio mogao si sve fino ocistiti, ofarbati ram ponegdje ako je trebalo i slicno....No nema veze....Rasturace se to opet nadam se pa ces sredit to.....Ide li drag volan gore ??

PROOF:
malo ti prebrzo radi taj migavac....

Kemo_nrg:

--- Citat: ichko - 21 Veljača, 2009, 11:27:26 ---Svidja mi se ova fora za zmigavce, ova rupa sto je ostala kao stvorena za to, nego jel to led dioda ili....
I da slozio bih se sa shiltacom, bas sam to negdje htio reci, kad si ga vec rasturio mogao si sve fino ocistiti, ofarbati ram ponegdje ako je trebalo i slicno....No nema veze....Rasturace se to opet nadam se pa ces sredit to.....Ide li drag volan gore ??

--- Kraj citata ---

:laughing7:  ,to su bila ona stakla kao kofol od farova, ovu dole rupu sam popunio poliesterom a u ovu kako vidis idu zmigavci  :icon_biggrin: , nisam siguran za drag volan jer ja necu da vozim bez spigli,necu da poginem   :toothy9:

ovo za zmigavce mi nije jasno sto vako brzo rade, tako su i prije radili, moze li mi neko mozda objasniti kako to rjesiti? :icon_scratch: :dontknow:

a jbg to cu ja obrisati sto je prljavo  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju