Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG mc3 project
Drnda:
distancer ti mora stati u pravcu kako se pruza amortizer znaci bez ikakvog loma ravnine...ovako ce amortizer puknuti, nedaj boze i ti ...
kecbaya:
sretno ti kad naletis na malo vecu rupu sa malo vecom brzinom...ko prvo ovaj dojnji ti šaraf nije zavijen do kraja ako nema mesa napravi ga...i otidi u tokara napravi kontra navoje i stavi to jer sto je reko
--- Citat: vpucko - 17 Veljača, 2009, 14:47:14 ---daj covjece nemoj se zajebavat s time... kako vidim nisu ti ni oni vijci gore oni sto su pri kraju ispunjeni plastikom... daj barem zavrni onda 2 gore... da budu kontre,,, jer ovako je VELIKA mogucnost da od vibracija ti se odsarafi ovaj jedan...
polomit ces i sebe i motor... prvenstveno radi sebe...
--- Kraj citata ---
vpucko:
ma kakve kontra navoje ti spominjes??
ja sam mu reko 2 matice i da ih onda kao kontre stegne znaci dvije matice jednu do druge i onda ovu steze a ovu oteze i kad ih tako naspana nema sanse da se ista otpusti...
gokiSP:
ma ni nikakve kontra matice nego ovaj "distancer" dole i stavit pravi ili nista...
kecbaya:
MISLIO SAM KONTRA NAVOJ TO JE SIGURNIJE A TO JE U TOKARA 10-20KN ILI NAJJEDNOSTAVNIJE PROBUSI NA SREDINI MALU RUPU I STAVI ŽICU MALO JACU I TO JE TO
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju