To je jedan od razloga sto nevolim da "djeca" 18-21 godine; voze jake automobile. Svi smo mi bili u tim godinama gdje te pere adrenalin, gdje ne razmisljas o posljedicama, gdje mislis da si odlican vozac i da tebi nemoze nista biti ali opet ponavljam, neki to prodju bezbolno a neki ne, neki zauvijek ostanu u tim godinama (nazalost) dok neki tu zavrsavaju svoj zivotni put.
Jak automobil u rukama neiskusnog i nesvjesnog vozaca (90 posto mladici u gore spomenutim godinama) je ubojito oruzje.
Nazalost, to ne shvacaju mladici tih godina i vecina roditelja koja svojoj djeci zele pruziti ono sto sami nisu imali, a to je pogresno.
Naravno, divljaju i u daleko slabijim automobilima ali je statisticki dokazano da ovi sa slabijim automobilima prije sazrijevaju.
Govorim kao da imam 50 godina i 50 000 000 km iza sebe
Shvatite me kao osobu koja je prosla sve to i imala bliskih susreta sa mogucim katastrofalnim posljedicama, neke sam uzrokovao sam a vecinu sam se nasao zbog drugih, hvala Bogu sve sam izbjegao bez posljedica...
Covjek se poslije zapita sto mu je to trebalo, zasto sam to napravio, ali tada je kasno.