Ostalo > Svijet računala i mobitela

logitech g25

<< < (4/8) > >>

sven_vx:
e kad smo vec kod kuplunga...dali se moze nekako namjestit da kada u igrici stisnem kuplung da turiram auto,jer ovako kada igram kuplung je samo radi reda tu,probo sam bez kuplunga mjenjat i kuplung tu nema nikakve svrhe jer kada mjenjam s njim i bez njega je isto...se moze to nekak namjestit?

Scoot_Fan:

--- Citat: sven_sp180 - 30 Siječanj, 2009, 22:29:42 ---e kad smo vec kod kuplunga...dali se moze nekako namjestit da kada u igrici stisnem kuplung da turiram auto,jer ovako kada igram kuplung je samo radi reda tu,probo sam bez kuplunga mjenjat i kuplung tu nema nikakve svrhe jer kada mjenjam s njim i bez njega je isto...se moze to nekak namjestit?

--- Kraj citata ---

Ja to isto nisam mogao na nekim igrama, to se mozda moze, ali se treba zaj... s onim svim tamo sto pise, ja to nista ne kuzim. Ali u LFS imas tu mogucnost, i ukljucis / iskljucis bez problema, s 2 klika misem... imas opcije, pa mozes birat automatski mjenjac s kvacilom, bez, poluautomatski... skines barem demo ako vec nisi pa malo isprobas zezas se s tim, i dobra stvar je sto imas i hrvatski jezik, pa nije tesko naci sheme vezane uz podesavanje volana na toj igrici, a ostale.... jbg  :icon_thumright: :icon_thumright:

sven_vx:
hvala :icon_thumright:

Pupo:
Kao što scoot_fan kaže, problem je u igrama jer jako malo igara podržava kvačilo. Nemožeš ga podesiti ako nije ni podržano. A LFS je igra za sebe :D

Scoot_Fan:

--- Citat: Area51 - 31 Siječanj, 2009, 14:08:40 ---Kao što scoot_fan kaže, problem je u igrama jer jako malo igara podržava kvačilo. Nemožeš ga podesiti ako nije ni podržano. A LFS je igra za sebe :D

--- Kraj citata ---

Hehe ajde evo par ovih:   :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Strucno sroceno kolega  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju