Ostalo > Svijet računala i mobitela

logitech g25

<< < (3/8) > >>

Rossi:
vjerovatno da igra ne podrzava volan..probaj neku drugu igru...

sven_vx:
ma podrzava,ali postavke su nabacile sturu... :toothy10:

exfreerider:
Imam ga već nekih godinu dana i volan je odličan ali ne vrijedi 2000kn

ja sam freak za simulacijama i pola opcija se skoro nikada ne koristi,kakav mrtvi kuplulg i brzine pored polugica

najbolje na volanu je kvaliteta

i tih 900 stupnjeva se nigdje ne koristi sve preko 600 je neupotrebljivo

Scoot_Fan:
Normalno LFS igrica za predstavljanje  :toothy9: . Volan inace vrijedi tih para, imam ga dosta dugo, i nikad problema kao s dr. kao sto sam imao,... jedini problem je sto je zimi malo zeznuto vozit, barem meni u pocetku, jer 1.) nemogu vozit s carapama, jer mi sklize s pedala 2.) moram igrat bos, a ono zeljezo bude hladno za popiz...  :glasses9:

Ali volan je straavaaaaa  :notworthy:  :icon_thumright: :icon_thumright:

Pupo:

--- Citat: Scoot_Fan - 30 Siječanj, 2009, 20:19:49 ---Normalno LFS igrica za predstavljanje  :toothy9: . Volan inace vrijedi tih para, imam ga dosta dugo, i nikad problema kao s dr. kao sto sam imao,... jedini problem je sto je zimi malo zeznuto vozit, barem meni u pocetku, jer 1.) nemogu vozit s carapama, jer mi sklize s pedala 2.) moram igrat bos, a ono zeljezo bude hladno za popiz...  :glasses9:

Ali volan je straavaaaaa  :notworthy:  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Igrao sam kod kolege i volan je strava. Jbg, kupi si "patike" za vozit, nisu puno para :D pa ti se neće sklizat.

A ovo što se tiče manualnog mjenjača, netko voli šaltati na klasničnom, više iz zezancije i neke lagane vožnje a za trke papučice i maži.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju