Općenito > Generalno o skuterima

moj prvi skuter

<< < (6/10) > >>

matrix.p:

--- Citat: SlowRider - 29 Siječanj, 2009, 15:13:20 ---Ja uvijek gledam da su mi dostupni rezervni dijelovi, ne patim od toga da imam skuter kojega "svi" imaju.

--- Kraj citata ---

ne patim ni ja nego ja gledam da je kvalitetan i da će mi durati jel dati 20t i da mi se pokida ali mislim pokida nakon 2-3 godine je barem po meni previše..... ;D

tomica89:
nemoj pežo...ja sa serijskim runnerom ih ostavljam ko baotiane

sven_vx:
imas cetiri motora za birat:nrg,sr,runner ili aerox,jedan od ta tri koj ti je najljepsi odaberi i zavrsena prica...a sada ako ti se niti jedan od ta cetiri ne svida onda uzmi peugeot koj si rkeo da ti se svida i to je to...

dhorvat:

--- Citat: sven_sp180 - 30 Siječanj, 2009, 00:13:56 ---imas cetiri motora za birat:nrg,sr,runner ili aerox,jedan od ta tri koj ti je najljepsi odaberi i zavrsena prica...a sada ako ti se niti jedan od ta cetiri ne svida onda uzmi peugeot koj si rkeo da ti se svida i to je to...

--- Kraj citata ---

Ako razmišljaš bilo kakvom tuningu i ako želiš imati najbolje performanse za uložen novac onda ti definitivno NE preporučam nikakav Peugeot. Ni Jet ni SF  :nono:

Jer za 1000 kuna više, dobiješ Aerox Replicu koja je i više nego duplo isplativija i izdržljivija.

Al oke. Nitko nikoga ne nagovara. Ovo ti je moj savjet kaj se tiče pežoa  ::)

sven_vx:
potpis...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju