Tehnički kutak > Tuning skutera

ulje u vodi

<< < (3/5) > >>

3alfa3:

--- Citat: manilu - 28 Siječanj, 2009, 16:46:15 ---skinuo sam sviječicu, svečica ima normalno sagorijevanje, nije masna nego onako sivo naranđasta čista bez gareži, zar ne bi kuhao da je brtva glave

--- Kraj citata ---

Dimio bi na auspuh bijelo da ti voda ulazi u cilindar, ali ocito je ostecenje brtve takvo da samo kod stvaranja kompresije iz cilindra udje malo smjese u rashladni sistem

manilu:
ne dimi ništa, auspuh je suh, kako da saznam koji je tip motora, tip u servisu kaže da ima dva tipa za to godište sa karburatrom, neki suzuki i minareli (2000 god)

kristijanSR70:
mislim da je ta godina zadnja godina minarelli tj kak kazes prelaz s jednog na drugi, ak nije problem probaj skinut dekl pa tamo negdje blize kvačilu na bloku mora pisat minareli ili suzuki, ili ispod poklopca vodne pumpe... na takvim dijelovima ti mora biti upisano.... a i oni tamo ser... jeb...ja njihove servise kako oni neznaju o kojem se modelu rade, ako imas broj sasije, pa broj sasije je sve, po njemu se sve zna,meni nije htio narucit nist bez sasije a nakraju nije ni naručio, ljeni suu..
probaj tak ak ti nije problem, ali i po broju sasije trebaju znat....

ive_91:
plasticna pumpa vode tj. crna je suzuki morini

limena pumpa vode: siva, crna, cromirana... je od minarelia

ak nemas fergazer furas ditecha onda. :)

kod mene je temp uvijek 0 ak se vozim po hladnom vremenu ali ja sam doskocio tome sa kartonima i sad dok je hladno bude tocno na pola i tad mi skuter nekak najbolje radi.. tj. ja sam najsretniji kad je na pola ona..  :laughing1:

manilu:
hvala, pumpa je metalna crna, znači minareli,

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju