Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio diesis - guši se na full gasu
dhorvat:
Jel si dirao airbox? U smislu jesi li ga prerađivao?
Svejedno, stavi veću diznu za 2-4 broja i rješit ćeš problem gušenja. To se često događa sada kada ja zrak bogat kisikom, po ljeti će ti se vrlo vjerojatno opet situacija promijeniti :icon_thumright: (na staro naravno)
Davor_VT:
Nisam prerađivao airbox. Vijak za stelanje smjese sam prvo do kraja zavrnuo, a nakon toga sam otpustio jedan krug (mislim da je više-manje i tvornički tako bilo).
giannelli:
pogledaj jesi dobro stegao svjecicu da je bila slabo pritegnuta pa se od vibracia odtegla, meni se to jednom desilo, i na ful gas bi se odjednom poceo gusit pa opet uhvati.. tj da ne pusta kompresiu na svjecici. jer i meni je normalno palio, vozio se normalno samo na ful gas ne.
dhorvat:
--- Citat: Davor_VT - 27 Siječanj, 2009, 18:57:41 ---Nisam prerađivao airbox. Vijak za stelanje smjese sam prvo do kraja zavrnuo, a nakon toga sam otpustio jedan krug (mislim da je više-manje i tvornički tako bilo).
--- Kraj citata ---
Zapamti da vijak za štelanje smjese uopće ne utjeće na smjesu pri fol gasu. On je za štelanje oko lera pa do negdje 1/3 otvora gasa :icon_thumright:
Za štelanje smjese od 1/3 do 3/4 je igla (vrsta i pozicija zegera) a na fol gasu je dizna i samo dizna :icon_thumright:
Davor_VT:
svječica je nova i dobro je pritegnuta.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju