Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio diesis - guši se na full gasu

(1/3) > >>

Davor_VT:
Molim vas pomoć, naime gore navedeni skuter se guši kad mu dam pun gas.
Stavio sam novu svječicu i filter zraka, očistio karburator i propuhao, prirubnica je ok.
Stvarno više ne znam šta da radim. Inače do polovine gasa super vuče i pali ok kad je topao i hladan.
Karburator je tvornički naštelan nisam ništa dirao na njemu. Jel zna netko šta mu je?

Rossi:
pogledaj dali si dobro stavio filter zraka..mozda nije dobro nalego pa uvlaci previse zraka ....tako je meni jednom bilo...ili probaj na karbu malo smanjit dotok zraka...ocito previse zraka imas....barem po mom misljenju..

Davor_VT:
Karb je dellorto 17,5 kako da smanjim dotok zraka? Onaj šarafić koji je u njemu koliko treba biti odvrnut?

Rossi:
onaj saraf sto nema na sebi oprugu ...sto moras sarafcigerom ga okretat ..okreni jedno pola kruga,krug...prema lijevo...suprotno od kazaljke na satu...pa probaj tako...znaci smanjis pola kruga pa probas ,pa krug pa probas.pa dva pa probas....ako nema poboljsanja vratis onak kako je bilo,mozda je nesto drugo u pitanju , zato pamti koliko si zavrto,....nemoze ti niko tacno rec koliko krugova sve zavisi od skutera do skutera i setupa na njemu...

Po?etnik:
kazes ler-saraf ... vjerojatno ti treba veca dizna ili je ko sto je on reko negdje lose namjesten ili pritegnut filter zraka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju