Tehnički kutak > Tuning skutera
Zamjena magneta/namotaja i ostalog
vktr:
kaj ste svi pametni bili a sad ništa jel vi to znate ili mislite da neće radit tako?
martin1111:
Moj frend je prebacio komplet instalaciju skupa s namotajima s 50 kubika na 100 na speedfightu2 i radio je normalno.
vktr:
--- Citat: martin1111 - 29 Siječanj, 2009, 23:17:16 ---Moj frend je prebacio komplet instalaciju skupa s namotajima s 50 kubika na 100 na speedfightu2 i radio je normalno.
--- Kraj citata ---
fala ljepa, evo vidite ovo je konkretni odgovor a ne nagađanja bez iskustva iz prve ruke
vktr:
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9:
EVO VAM SAD SVIMA NA
pogledajte šta ste napisali na prošloj stranici kako je to neizvedivo
i samo sam vam htio reć da sam zapalio skuter, tj upalio je :laughing6: i radi najnomrlanije isto ko i sa starim paljenjem dok je bilo čitavo :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
eto vam sad na in your face buahahahahha ;D :laughing11: :laughing1: :toothy3: :toothy11: :toothy12: :icon_biggrin: :laughing9: :laughing7: :toothy10: :icon_tongue:
Hrga:
I veliko hvala Hrgi, sto je uvjek htjeo pomoc i sto sam ga zvao i oko ponoci pa se javio dok je iso spavat, on to nevoli kad ga neko tako zove ali se javio i pomogo... Hvala mu puno
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju