Tehnički kutak > Tuning skutera

Zamjena magneta/namotaja i ostalog

<< < (3/5) > >>

ivanm:
sve 50-ke imaju dve vrste struje zna hac točno..
paše dosta toga ili se da pripasat
a sad od 100-te sf neznam točno..

Benjamin:
Pa dobro s 50 na 50 to znam da ide..na piaggiu postoje dvije vrste struje..odnosno 1 vrsta ali su dvije izvedbe konektora..i to se sam prelemi i opet pase..magneti su svi isti...

Za minereli znam da postoje dvije vrste..mislim da je jedan s 12 zavojnica i jedna s 6 zavojnica..jedna je magnati marelli druga ducati ak se ne varam..

vktr:
Evo očito nisam razjasnio problem, a možda sam se i krivo izrazio.

Uglavnom to namjeravam prebacit,, zato što mi je krepo CDI(ACI.100) a to je model sa kod ključem, što pedesetke uglavnom nemaju i tako mi ne paše CDI od pedesetke, a original cdi mi je 1600kn + ugradnja 150 ako oću granciju i još za prijevoz skutera nekome dat, to ne neamjeravam platit pa mi ostaje opcija stavit od pedesetke CDI, ali to povlači i mjenjanje namotaja što povlači i zamjenu magneta,, ta opcija bi me izašla oko 1000kn za rabljene djelove, ili ako neko zna negu treću mogućnost nek se javi

speed:
samim mjenjanjem paljenja s 100 na 50 neces nista postici jer ti nece odg kut paljenja

vktr:

--- Citat: speed - 27 Siječanj, 2009, 22:24:52 ---samim mjenjanjem paljenja s 100 na 50 neces nista postici jer ti nece odg kut paljenja

--- Kraj citata ---
pa koji k da radim onda, 1800+prijevoz ziher nedam za original dio... ovaj iz bjelovara šta prodaje djelove kaže da je imao više takvih slučajeva i da je to zamjenio sve i da je radilo,

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju