Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Višebojni sa 70ccm

<< < (25/60) > >>

Lazo:

--- Citat: brzzzi - 17 Lipanj, 2009, 00:13:44 ---eo i ja napokon sjeo na scoot i vozi :toothy9:! Dakle na scoot nisam stavio stage6 pro auspuh jer ga jednostavno nemam živaca štelati pa se vozam na serijskom spuhu i na mješavini rolica 6,2 i 7,0....kontam da onda trebam kupiti 6,8g to bi bila neka sredina....a ako mi dopizdi zamjenim se za spuh pa uzmem nešto manje brutalnije od tog stage6...
budem postao i neki filmić (sam da mi se remen razradi) super je dok se ne zagrije a onda polako.....

Oče se netko mjenjati?!?!?! hahahah

--- Kraj citata ---

i opet si uzeo brutalan stage6  :jerk: ... e skut mi je čak išo 60 km/h po ravnici  :laughing7:

dino_sk:
šta je mjenjao stage6 pro za pro replicu ??
@Lazo
za taj spuh treba izvadit rolice van da bi isao jer tad ima najvecu snagu  :laughing7: :laughing7:

Lazo:

--- Citat: dino_sk - 22 Lipanj, 2009, 19:18:26 ---šta je mjenjao stage6 pro za pro replicu ??
@Lazo
za taj spuh treba izvadit rolice van da bi isao jer tad ima najvecu snagu  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

da zamjenili smo se  :frajer: ... mislim da ću stavit neke od 0.5 grama tek toliko da ima šta vrtit  :laughing7:

neer:
a dobro imas replicu stavi krumpire u vario  :toothy12:

Lazo:

--- Citat: neer - 22 Lipanj, 2009, 20:43:19 ---a dobro imas replicu stavi krumpire u vario  :toothy12:

--- Kraj citata ---

moram reć svojoj dragoj bakici da mi ih skuha pa možda bude šta i od toga  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju