Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Višebojni sa 70ccm
brzzzi:
ma fora je s tim šarafom da sam ga dotegao i kao da je proklizao pred sami kraj, ali nije sad da je provrtio krug...i još sam špricao wd-om i uopče nije reagirao...
okretaji bi se trebali podići ako povuće wd, ali nije ništa bilo!
Hrga:
brzzi j****u jel ti problem proc sa ureznicom imas minutu posla nemoras nis ni skidat, a ne tu sad gledat a vjerujem da ne vuce ovo ono, jbt koda ti je tesko to napravit :sad3:
brzzzi:
hrga pa nije problem, ali sad da skidam sve (kadu, poklopac cilindra, karb, pa opet praviti brtve) baš mi se i neda, a i da vuče toliko falša pokazao bi se sa wd-om!
A ako ti smeta toliko naleti pa eto dobiješ tuborg ako napraviš :toothy10:
neer:
...skuter si upalio vise od dva puta ...brtva se lagano natopila benzinom i kompresija ju pokidala ili napravila sebi prostor kroz koji ce vuci fals ..bez obzira na diht masu za koju je opce poznato da nije najbolji prijatelj s benzinom...jbg vjeruj mi svaki naturpijani skuter nece izdrzat a da ga ne rastavis bar (minimalno) 20 x godisnje neka kazu ljudi s iskustvom ..to nije masina serijala sklopi i vozi..zato kazu za ovo trebas volju a ne samo pare...zato mars po gedoru 10 i pregledaj sve popravi taj navoj ako je moguce ili napravi novi imam ja ureznica brdo dodji i nosi,a to s wd-40 provjeravanje je bilo kad smo upalili prvi put skut s novi brtvama i frisko slozenim djelovima ...ajd pogledaj to brzi pa ja bi doso i to rastavio pogledao...jbg da sam se sjetio navoja na koji sam totalno zaboravio odmah bi to pogledao..
brzzzi:
eo i ja napokon sjeo na scoot i vozi :toothy9:! Dakle na scoot nisam stavio stage6 pro auspuh jer ga jednostavno nemam živaca štelati pa se vozam na serijskom spuhu i na mješavini rolica 6,2 i 7,0....kontam da onda trebam kupiti 6,8g to bi bila neka sredina....a ako mi dopizdi zamjenim se za spuh pa uzmem nešto manje brutalnije od tog stage6...
budem postao i neki filmić (sam da mi se remen razradi) super je dok se ne zagrije a onda polako.....
Oče se netko mjenjati?!?!?! hahahah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju