Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Višebojni sa 70ccm

<< < (22/60) > >>

brzzzi:
kužim savršeno....i ja sam htio da ide po liniji scoota, ali kod sf-a je to jaaaako zajebano zato što je karb velik, a cijev od karba do prirubnice široka....ne ističe se on toliko samo nije na original mjestu...kontam da se vidi na slici gore što mislim pod tim....ali ne strši sad nešto pretjerano!

neer:
moglo bi se napravit kako drnda kaze ,ali tesko bi stavio airbox ili gljivu ,a i salica vecih karburatora bi dizala karb neprestano..najbolji je ovakav polozaj .

brzzzi:
i ništa od setupa...nešto zaje..., ali neznam što....na kraju delta još nije gore zato što federi ne odgovaraju, a kombinacija bijeli na delti i bijeli centralni je katastrofa!
sad čekam plave federe za deltu pa s njima kemijati i utezima....

nadalje zajebancije ima oko karba pošto je gore od sp-a dell 20,5 sa diznom 88 i malo (malo puno) jebada za uštelati....

događa se sljedeće: dok se razvrtava odlično povuće, ali kad dođe kao do krajnjih okretaja jednostavno izgubi svu snagu i počne kao "kihati" iz spuha....
kad se stavi manja dizna oko 74 i malo razbušena, ali jaaako malo onda uopće nema snage....
a 105 diznu nisam ni probao, ali neznam vidjeti čemo ako ga prije toga ne zapalim!
CDI je odblokirani tako da oko njega nebi trebalo biti problema...budem probao na delti sa plavim federićima na dva zareza i utezi na najjače podešeni,
a centralni od peugeota serijski za prvu ruku (možda ljubičasti kasnije)...pa da vidimo kako bi se onda trebao ponašati...

E sad pitanje oko struje....kad sam već tako u jajima da li bi mogao staviti bobinu od auta gore kad su peugeotove ni za kur.. Malo je jača struja od skuterove ali po žicama i principu jako su slične...
Kontao sam i paljenje pomaknuti za par stupnjeva naprijed nebi li možda nešto i s tim dobio....

Ako netko ima bobinu viška za peugeot javi te se na PM pa da vas je riješim....

Hrga:

--- Citat: brzzzi - 31 Svibanj, 2009, 02:49:12 ---i ništa od setupa...nešto zaje..., ali neznam što....na kraju delta još nije gore zato što federi ne odgovaraju, a kombinacija bijeli na delti i bijeli centralni je katastrofa!
sad čekam plave federe za deltu pa s njima kemijati i utezima....

nadalje zajebancije ima oko karba pošto je gore od sp-a dell 20,5 sa diznom 88 i malo (malo puno) jebada za uštelati....

događa se sljedeće: dok se razvrtava odlično povuće, ali kad dođe kao do krajnjih okretaja jednostavno izgubi svu snagu i počne kao "kihati" iz spuha....
kad se stavi manja dizna oko 74 i malo razbušena, ali jaaako malo onda uopće nema snage....
a 105 diznu nisam ni probao, ali neznam vidjeti čemo ako ga prije toga ne zapalim!
CDI je odblokirani tako da oko njega nebi trebalo biti problema...budem probao na delti sa plavim federićima na dva zareza i utezi na najjače podešeni,
a centralni od peugeota serijski za prvu ruku (možda ljubičasti kasnije)...pa da vidimo kako bi se onda trebao ponašati...

E sad pitanje oko struje....kad sam već tako u jajima da li bi mogao staviti bobinu od auta gore kad su peugeotove ni za kur.. Malo je jača struja od skuterove ali po žicama i principu jako su slične...
Kontao sam i paljenje pomaknuti za par stupnjeva naprijed nebi li možda nešto i s tim dobio....

Ako netko ima bobinu viška za peugeot javi te se na PM pa da vas je riješim....

--- Kraj citata ---

nema potrebe mjenjat bobinu... ako je hac vrtio na 12500rpm mozes i ti :D uglavnom pogledaj si saraf na usisu... tu ti vuce zrak 100% ja se sjecam da je jedan navoj oso  :)

Po?etnik:
koja je razlika izmedu onog obicnog zvona i ovog wingbella ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju