Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Višebojni sa 70ccm

<< < (21/60) > >>

brzzzi:
kontam na 5 litara da ću praviti 3% mješavinu za svaki slučaj......samo se gljiva još čeka...rolice su na polici i spremne 5,5g

Drnda:
jbt, meni su 5.6 gr i mislim da su taman ok... a serijala. hehe

brzzzi:
nebi vjerovo meni su na serijali (zx je bio gore) super pasale 7,0, a sada 5,5 pa budemo vidjeli...nisam još ništa radio jer mi nije stigla gljiva još!

brzzzi:
napokon stigla i gljiva....heheh

a sad (sutra) idemo na štelanje....federići će po preporuci haca biti crveni u kombinaciji sa serijskim centralnim!
u multivaru su rolice od 5,5g....

tako da bi završni setup trebao biti.....

Malossi gus sport 70 AC (prva spec) = Denso platinum svječka
radilica original pežo = ležajevi SKF C4 stavljeni prije 1000km
zatvorena uljna pumpa = mješavina oko 3% (stihl ulje) možda malo više zato što još nije razrađen cilindar
Malossi multivar = rolice RMS 5,5g
Malossi x-kevlar remen (štelam na serijskom zato što je ovaj novi pa nikako da se razradi)
Malossi delta kvačilo (federiči crveni - da se vide dva zareza i utezi na sredini (serijski centralni od SF-a to je valjda crvene boje))
Malossi wingbell zvono
original torq polutke od pežoa (sa kutom otvaranja od 45 sutpnjeva)
Dellorto 20,5 karburator = dizna 88 (prirubnica custom rađena sa kutom od 45 sutpnjeva)
Stage6 double layer filter zraka (biti če sakrivena pod sjedalom)
Stage6 Pro auspuh
UniBat akumulator = gelirani
Bušeni dekl

u svakom slučaju scoot če izgledati što je više serijala osim onoga što se ne može sakriti tj. spuh i možda se bude vidio dio karba....
...i naravno buke pri startu...hehehe..... više o napretku u subotu ili možda nedjelju.....

Drnda:
zanima me kada se radi prirubnica, mora li ici bas tako da karb ide van linije skuta ili moze se napraviti tako da ide linijom dekla kao seriski ali da je 45 kut, ako me kuzite

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju