Ostalo > Svijet računala i mobitela
evo roberte jedna konfa :)
robert:
ovo bi bilo idealno rješenje i nikad više jebade oko hard diska
3 hard diska staviti unutra i mirna bosna. nebi morao svaki backup stranica ili bilo čega drugog brisati a ni filmove kopirati na dvd.
samo bi se trebale dati svaka za sebe isključiti, da ako ne rade ne cuclaju struju i ne grije badava.
http://www.chieftec.com/snt-2131sata.html
eladio:
1. ta grafa je tu stavljena jer trenutno nema igre koju ne moze vrtiti taj komp, jace bi bilo bacanje novca.. nema smisla ici na vise dok se ne predstavi dx11 ili eventualno ako ne kupi 24"LCD :redface:
2. roberte, ja ti imam sopranoDX , super kuciste ;)
3.svaki od proceva koji je naveden se da fino klokat..
phenom2 procevi idu bez muke na 4ghz
4. roberte, praznovjerje ;) , vjeruj mi polovno ne znaci da ne valja, ja sam do sad uglavnom sve kupovao polovne par mjeseci stare , i s jamstvom,
..dok sam ja tu nemoj se brinut.. :icon_thumright:
5. i kuciste sam kupio polovno , nadam se da ne vjerujes da i kuciste trebas kupit novo u ducano :icon_biggrin:
robert:
ne radi se o praznovjerju kako kažeš nego o osobnom iskustvu.
kupio harddisk polovni i krepao nakon 4 mjeseca, kupio polovnu grafiku i isto tako i još par stvari koje sam polovno kupio. nikad nisam aš bio zadovoljan.
eladio, šta ti kažeš na ovo kućište za 3 hard diska?
tu bi trealo i jače napajanje ili?
R@kija:
--- Citat: robert - 25 Siječanj, 2009, 12:16:40 ---e eladio, zaboravio sam ti reći da nikakva kemijanja sa polovnim stvarima ne dolaze u obzir. imao sam do sada samo sranja sa polovnim stvarima za komp.
ovo kućište mi super izgleda:
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=22579
--- Kraj citata ---
takvu kutiju imam ja samo crnu...prejebena je...imas gore na njoj za 2 usba i iza 4 il 6
robert:
--- Citat: eladio - 25 Siječanj, 2009, 15:39:28 ---1. ta grafa je tu stavljena jer trenutno nema igre koju ne moze vrtiti taj komp, jace bi bilo bacanje novca.. nema smisla ici na vise dok se ne predstavi dx11 ili eventualno ako ne kupi 24"LCD :redface:
2. roberte, ja ti imam sopranoDX , super kuciste ;)
3.svaki od proceva koji je naveden se da fino klokat..
phenom2 procevi idu bez muke na 4ghz
4. roberte, praznovjerje ;) , vjeruj mi polovno ne znaci da ne valja, ja sam do sad uglavnom sve kupovao polovne par mjeseci stare , i s jamstvom,
..dok sam ja tu nemoj se brinut.. :icon_thumright:
5. i kuciste sam kupio polovno , nadam se da ne vjerujes da i kuciste trebas kupit novo u ducano :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
lcd od 22" je ove godine na jesen u planu. a da kažem za igrice, nikad ne igram online nego samo nako bez veze single player (call of duty, medal of honor i tako dalje).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju