Ostalo > Svijet računala i mobitela
evo roberte jedna konfa :)
Pupo:
--- Citat: Nikon - 25 Siječanj, 2009, 12:18:27 ---
--- Citat: Area51 - 25 Siječanj, 2009, 11:54:15 ---I obadva kompa koče grafičke kartice koje su preslabe, ta 4850 je lanjski snjeg za kompjuter/procesor te jačine, za kvada još i da al za phenoma je preslaba. Treba složit balansiranu konfu :frajer:
--- Kraj citata ---
ako to gledas s gaming strane... nema igre koju nece gurat i to na visokim detaljima...
a za godinu dana uvik moze prodat graficku i uzet drugu kad im padnu cijene zbog izlaska novih.,... po meni je ova grafulja best buy
--- Kraj citata ---
Da, na visokim detaljma na kojem monitoru? Današnji standard uz takav komp bar 22' ako ne i 24'. I recimo GTA4 na tom monitoru na visokim postavkama, koliko frejmova? Malo.
A i znam da u moj komp više nikada neće ući ati, makar neimao nikakvu karticu. Samo ću spomenuti drivere i CCC te pregrijavanje 4850 serije kartica sa tvorničkim hlađenjem...
roby ako već možeš jeftino nabaviti onda ultimate :D ili probaj novu sedmicu koja je još u beti ali je brža od viste a jede puno manje sistemskih resursa.
Nikon:
--- Citat: robert - 25 Siječanj, 2009, 12:44:47 ---pa ni nemam para dok ne prodam dio moje zippo kolekcije. a to je druga priča.
--- Kraj citata ---
robi do koliko krznenih zivotinja bi ti isa tocno... drugacije ti mozemo lupat konfiguracije do nebesa :)
robert:
--- Citat: Nikon - 25 Siječanj, 2009, 12:46:41 ---
--- Citat: robert - 25 Siječanj, 2009, 12:44:47 ---pa ni nemam para dok ne prodam dio moje zippo kolekcije. a to je druga priča.
--- Kraj citata ---
robi do koliko krznenih zivotinja bi ti isa tocno... drugacije ti mozemo lupat konfiguracije do nebesa :)
--- Kraj citata ---
onako u grubo između 5000 i 6000 +-500kuna
a vista po sistemu NAŠAO
Pupo:
--- Citat: robert - 25 Siječanj, 2009, 12:51:51 ---
--- Citat: Nikon - 25 Siječanj, 2009, 12:46:41 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
onako u grubo između 5000 i 6000 +-500kuna
a vista po sistemu NAŠAO
--- Kraj citata ---
Sveukupno s monitorom, mišem, tipkovnicom, zvučnicima ili samo konfa?
I zašto dvije pržilice?
robert:
doro ne moraju biti pržilice, može i jedna pržilica ii jedan normalni. ali mi treba više puta.
samo kompjuter. imam logitech miš i tipkovnicu skoro pa novu, monitor syncmaster 710n, zvučnike logitech.
možda si kupim neki veći monitor ali 100% ne sada.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju