Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Akumulator i Stunt

<< < (5/7) > >>

180fxr:
a ja za 80 kn.. neznam tocno koji je bio... ugl. za typhona.... u zagrebackoj ulici....

Biker(ss):

--- Citat: 180fxr - 30 Siječanj, 2009, 14:20:14 ---a ja za 80 kn.. neznam tocno koji je bio... ugl. za typhona.... u zagrebackoj ulici....

--- Kraj citata ---
to je dobra cjena  :icon_biggrin: to se isplati

Chupsy:
opet ću ja pametovat ali budete naučili valjda jednog dana nekaj

imaš obični akumulator - onaj u kojem se mućka kiselina
imaš maintenance free aku -to je ovaj kaj je slowrider kupio, znači natočiš kiselinu i amen

i imaš GEL AKUMULATOR za kojeg mi je žao pisat karakteristike jer niko nema para da ga kupi i tehnologija je na razini baterije za laptop

3alfa3:

--- Citat: Chupsy - 27 Veljača, 2009, 08:55:57 ---i imaš GEL AKUMULATOR za kojeg mi je žao pisat karakteristike jer niko nema para da ga kupi i tehnologija je na razini baterije za laptop

--- Kraj citata ---

Tehnoloski je to i dalje olovni akumulator samo kaj koristi gel umjesto kiseline. Ne moze hlapiti kao ovaj sa kiselinom kad ga punis.
Lijepo ga je imati, ali je pitanje da li je potreban na skuteru kad i ovaj zatvoreni sa kiselinom isto ne curi.

Chupsy:
nemrem sad nać, al ugl ima yuasa žuta slova su na njoj, akumulator je veličine 4Ah za skuter a ima 9Ah i može dat struju ko onaj od 15Ah

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju