Tehnički kutak > Tuning skutera

Neće upaliti!

<< < (3/3)

Drnda:
evo i ja sam prije imao problema nekada sa sf-om, ali kada se tako ugasi i nece da se upali ja mu ukljucim cok i onda kresne odmah... ali sada kada sam ocistio rezervoar ne radi to vise... :dontknow:

Kemo_nrg:
znas sta ces drugi put uradit ,poslusaj me meni je isto bilo ja mislio satrati scooter,  :toothy9: , nemoj davati kontakta i kurblaj 5-6 puta i onda dadni kontakt i upali ,nece ti se sigurno ugasit
jer u mene je isto tako stojao i ja ga upalim radi 2 min i ni da cuje vise nikako, i tako kurblas 5-6 puta i sigurno ti se nece ugasit, provjeri pa javi  :toothy12: :toothy12:

RideRR4EveRR:

--- Citat: Bokygs - 23 Siječanj, 2009, 16:04:02 ---Ne ovo nije zahebancija,nisam ja dhorvat  :toothy12:
Uglavnom išao maloprije upaliti skut.Palio sam na kurblu(jer mi je akumulator prazan :toothy3: ) i upalio ga iz prve...otišao dat psu i kad sam se vratio skut je sam od sebe ugasio.Probao ga opet upaliti na kurblu i radio je nekolike seknude i opet se ugasio.Onda sam opet probao i neće više da upali,a i imam osjećaj da je kurbla "propala",puno je mekša neg prije :icon_scratch: ...kurbalo sam dosta puta i opet ništa :dontknow:
Pls dajte neke savjete kako da opet upali,jer nemam pojma o mehanici :toothy3:
Tnx :notworthy:

P.S.Sorry ako sam stavio temu na krivo mjesto

--- Kraj citata ---

Mislim perverznajk jedan. Šta si to išo dat psu. lol
Na šta sam ja danas poludio na jednom motoru. Ista stvar radio sturiro ga i više ne radi . Nema kompresije uopče . Kad otvoriš bez airboxa gas do kraja uopče ne tutnji onako. Kasnije vidim semering sa radilice ispo lol  :toothy12:

Po?etnik:
vjerojjatno zbog hladnijeg zraka, pa ga ugusi.. samo nagadam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju