Tehnički kutak > Tuning skutera
Neće upaliti!
Drnda:
evo da ti rece bivsi vozac tgb-a :toothy12: meni je kurbla ionako jako mekana odkad je kupljen, a tako isto mi se dogodilo kada se odvio 1 od 3 sarafa koji drze opruge na ventilatoru, probaj odviti airbox pa onda ili ocisti svjecku...
SlowRider:
Pogledaj svijecicu...
Bokygs:
Evo sad otišao do garaže i skut upalio bez problema na kurblu iz 1.pokušaja :headbang: ...evo 5 min je bio upaljen,radio je normalno i nije se gasio,neznam zašto je prije zahebavao :icon_scratch: :dontknow:
Drnda:
--- Citat: Bokygs - 23 Siječanj, 2009, 18:48:43 ---Evo sad otišao do garaže i skut upalio bez problema na kurblu iz 1.pokušaja :headbang: ...evo 5 min je bio upaljen,radio je normalno i nije se gasio,neznam zašto je prije zahebavao :icon_scratch: :dontknow:
--- Kraj citata ---
mozda ima smeca u bengi
dionysus_:
--- Citat: Bokygs - 23 Siječanj, 2009, 18:48:43 ---Evo sad otišao do garaže i skut upalio bez problema na kurblu iz 1.pokušaja :headbang: ...evo 5 min je bio upaljen,radio je normalno i nije se gasio,neznam zašto je prije zahebavao :icon_scratch: :dontknow:
--- Kraj citata ---
nakupi se smeća, a i zrak zna ostat u cijevčici...
ugl. meni se isto dogodilo neki dan, upalio iz prve na kurbu i ugasio se nakon 2 sek i više nikak ga upalit...napunio akumulator i kreso ga na struju dok nije upalio :icon_biggrin: malo turiro i sad pali iz prve ko prije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju