Tehnički kutak > Tuning skutera

PINASCO LIMITATOR BRZINE

<< < (3/6) > >>

PROOF:

--- Citat: gokiSP - 22 Siječanj, 2009, 19:26:46 ---pa daj objasni covjeko sta kako...

--- Kraj citata ---
nisam si ja to spajal....to su mi u servisu...i ja sam dal za to 1400 kn :) mislim nisam ja nego stari :)

Benjamin:
majke ti...za to si napravim jendo 90 blokada..ili si napraivm jednu blokadu i kupim si delta kvacilo i wingbell zvono i jos mi ostane para u depu..issss

Po shemi gledajuci idu ti dvije zice na masu..jedna na CDI i jedna na bravu..totije to..full jednostavno..

PROOF:
da ali je to bilo kad asm dobil skut i zo se ugradivalo u yamahinom servisu... :laughing7:

kristijanSR70:
pa motor sam cjeli rastavio, vidiš po sliki kraj mog imena, ja sam čuo da zapravo kad stisnem gumb da je onda blokada uključena i suprotno, a po tvopjem znači da je stalno uključena kad ju želim imat uključenu i onda stalno držat gumb da nebi bila aktivirana po toj priči...

Benjamin:
pa jel imas daljinski za to...ak imas daljinski onda je to neki on off switch...znaci kad ugasis onda i da stisnes daljinski neradi...

Tak sam ja bar skuzio po vaism postovima...

Pogledas koja je boja te zice koja ti daje + kad je kontakt i tu probas pronac u snopu zice na sredini motora negdje ovisn odi ti potrebno...di mislis smjetiti uredaj...onda postoji instrumeent s koji provjeris jel to ta zica sigurno i spojis sve prema shemi..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju