Općenito > Generalno o skuterima

danas sam pao

<< < (8/13) > >>

bluedreamer:

--- Citat: Doomsday - 02 Veljača, 2007, 20:31:41 ---
Kod Save za tvoje dimmentije to znači da bi obične bile L (do 120 km/h) dok su Reinf oznaka P (do 150 km/h) i za maxi skuter od 250 kubika ka tvoj puno bolje, ima veći sigurnosni faktor, jer ti možeš nizbrdo i prebacit 120 km/h...

Eto... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ide 135 po celeru na onoj nizbrdici ispod Lovrinca put Stobreča  :toothy9: :toothy9:
Imaš i ti PM.
Stoj dobro!  :icon_thumright:

StreetRunner:
Eto da ste se i vi dogovorili.Amo sad pit :occasion14: :cugaa: :bacva:

Doomsday:

--- Citat: StreetRunner - 02 Veljača, 2007, 23:59:49 ---Eto da ste se i vi dogovorili.Amo sad pit :occasion14: :cugaa: :bacva:

--- Kraj citata ---

Aha, znači, oporavija si se od nove godine...  :icon_biggrin:

Ma, jedini je zajeb, šta nemo'š kombinirat dva zadovoljstva, ili voziš, ili piješ... A kako iden stariji, sve mi je draže vozit... :laughing7:

StreetRunner:

--- Citat: Doomsday - 03 Veljača, 2007, 15:09:49 ---
--- Citat: StreetRunner - 02 Veljača, 2007, 23:59:49 ---Eto da ste se i vi dogovorili.Amo sad pit :occasion14: :cugaa: :bacva:

--- Kraj citata ---

Aha, znači, oporavija si se od nove godine...  :icon_biggrin:

Ma, jedini je zajeb, šta nemo'š kombinirat dva zadovoljstva, ili voziš, ili piješ... A kako iden stariji, sve mi je draže vozit... :laughing7:

--- Kraj citata ---
Ko kaže da ne možeš.MOŽEŠ ali nije PREPORUČLJIVO(znan iz iskustva).I samo da znaš, odjeba san onu curu što san bija s njon na novu a sinoć san uspija vratit onu "pravu" :icon_thumright: :glasses9: :frajer:

Doomsday:
Čovik uči dok je živ... :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju