Općenito > Generalno o skuterima

danas sam pao

<< < (6/13) > >>

leofreak250:
ja sam uvijek nosio kacigu...
...i na početku svoje karijere na 2 kotača dosta puta sam padao i u većini slučajeva udaraš glavom od asfalt... :toothy11: :angry7: ...pa ono...naučio sam se da bez kacige nigdje :icon_thumright: jer da nisam u tim padovima imao kacige vjerovatno sad nebi tu niti bio niti pisao o tome... :icon_thumright:

meni je npr. veća šminka vidit nekog motoristu sa jeben.. kacigom nego bez nje...
ti bez kaciga, to su vikend vozaći... je on se hoće kurč... bez kacige i pokazat šta vozi... :nono: al kad padne onda ga svi vide samo u novinama u crnoj kronici... :sad1: :sad1: što je jako žalosno :redface: :'(

i kad ljudi misle... joj idem samo sa scooterom na kratko, ma samo do dučana, ma netreba mi kaciga... :nono: e a baš se u tim situacijama događa najviše padova i gdje ljudi stradavaju :sad1: :sad1:

Punisher:

--- Citat: leofreak250 - 01 Veljača, 2007, 20:36:44 ---ja sam uvijek nosio kacigu...
...i na početku svoje karijere na 2 kotača dosta puta sam padao i u većini slučajeva udaraš glavom od asfalt... :toothy11: :angry7: ...pa ono...naučio sam se da bez kacige nigdje :icon_thumright: jer da nisam u tim padovima imao kacige vjerovatno sad nebi tu niti bio niti pisao o tome... :icon_thumright:

meni je npr. veća šminka vidit nekog motoristu sa jeben.. kacigom nego bez nje...
ti bez kaciga, to su vikend vozaći... je on se hoće kurč... bez kacige i pokazat šta vozi... :nono: al kad padne onda ga svi vide samo u novinama u crnoj kronici... :sad1: :sad1: što je jako žalosno :redface: :'(

i kad ljudi misle... joj idem samo sa scooterom na kratko, ma samo do dučana, ma netreba mi kaciga... :nono: e a baš se u tim situacijama događa najviše padova i gdje ljudi stradavaju :sad1: :sad1:

--- Kraj citata ---
Točno tako... jedan lik je poginuo jer ga je zanijela vlažna cesta, lik izgubio kontrolu i tresnuo glavom u rub pločnika i sad je  :angel11: a da je imao kacigu najvjerojatnije mu ništa ne bi bilo.
A što'š ima puno žalosnih situacija  :'(

Genesis051:
... a izuzetno veliki broj tih žalosnih situacija (ne kažem: sve, ima i pehista, koji su stradali iz najčistijeg mira, zbog tuđe greške), je nastao zbog nenošenja moto-opreme/zaštite, i to potenciran egzibicijama... neuvježbanim (bez šire javnosti, na usamljenom mjestu) do potpune sigurnosti (kad pri padu, nekad više ni oprema ne pomogne)...

StreetRunner:

--- Citat: john_wayne - 01 Veljača, 2007, 18:40:44 ---
--- Citat: leofreak250 - 01 Veljača, 2007, 18:20:09 ---
--- Citat: Aleksandar - 01 Veljača, 2007, 13:46:13 ---
--- Citat: StreetRunner - 01 Veljača, 2007, 13:37:13 ---Ma glavno da smo živi :laughing7: :glasses9: :frajer:

--- Kraj citata ---
bogami   :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

istina... :toothy10: :toothy10:

..pa ako se voziš na motoru... moraš i računati na to da ćeš jednom morati i pasti... htio ti to ili ne! :icon_tongue: :icon_thumright: ..dogodit će ti se kada ćeš se najmanje nadati :laughing7: :laughing7:

..samo šta je razlika u svemu tome s kojom brzinom padneš i kako, te šta je najvažnije od svega dali si imao ZAŠTITNU OPREMU NA SEBI :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

To je istina. svi padnu prije ili kasnije....da nisam imao kacigu, bilo bi gadno, lijepo sam zveknuo ... sve je to škola....nema više :hbusa:, sada samo :skuter:... :toothy9: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Tako san i ja govorio nakon svog pada.Nakon 2 miseca kad san sjeo ponovno na skut reka san sebi nikad više divljanja i brzih vožnji a kad san ga počeo vozit i ruke i noge su mi se tresle i tako nekih misec dana dok se nisan ponovno oslobodio
Ali danas zato pazin više nego tada kad san pao i nesidan više pijan na skut :nono:
Bolje se je na tuđin greškama učit nego na svojin ali svoje više cijeniš :laughing7: :glasses9: :frajer:

Genesis051:
Jednom biker - uvijek biker !
Svi oni, koji su se motorom vozili zbog praktičnosti pređenog puta između točaka A - B (gradske gužve), i, naravno (isto) takvog pronalaženja parkinga, kad su jednom pali, rekli su: nikad više !!!
I nisu (sjeli na motor) !!!
Biker je onaj (smo mi...) koji uživamo u vožnji, zbog same vožnje, a ne dolaska do odredišta !
I dok možemo hodat, i imamo snage u nozi, da zadržimo "stroj"  (da ne padne) kad stanemo na semaforu, sjedat ćemo na motor (skuter, maxiskuter... išta na 2 kotača)...
Ajd' živili ! :occasion14:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju