Općenito > Generalno o skuterima
danas sam pao
Aleksandar:
--- Citat: Mr J - 31 Siječanj, 2007, 18:01:46 ---
--- Citat: Aleksandar - 31 Siječanj, 2007, 17:54:47 ---moj prvi jaci pad je zavrsio zabijanjem direkt kacigom u auto s motora i stanjem u komi 4 dana :-X
--- Kraj citata ---
hmmm... da se to meni dogodilo pitanje bi li mi dali da vozim auto :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
jebga stari..dešava se...prvi dan ucio na zadnji sa suvozacem..i zaneslo nas jebga prvi put i bam u auto sparkirtani..razlupo sam pol auta 10 cm lim unutra udubio ipol auta,onda daljepogodio kosaru za smece i garaziu vrata..slomio nogu ,ruku iščašio i lijevo stopalo iščasio jer mi motor pao na njega taj dan koje me jos zaboli lagano a kolko je proslo ..
leofreak250:
--- Citat: Aleksandar - 31 Siječanj, 2007, 18:07:16 ---jebga stari..dešava se...prvi dan ucio na zadnji sa suvozacem..i zaneslo nas jebga prvi put i bam u auto sparkirtani..razlupo sam pol auta 10 cm lim unutra udubio ipol auta,onda daljepogodio kosaru za smece i garaziu vrata..slomio nogu ,ruku iščašio i lijevo stopalo iščasio jer mi motor pao na njega taj dan koje me jos zaboli lagano a kolko je proslo ..
--- Kraj citata ---
lijepo si ti to opisao... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
...al kak si uspio to sve izvest tj. pokupit! :toothy10: :toothy10: :icon_thumright:
Aleksandar:
--- Citat: leofreak250 - 31 Siječanj, 2007, 19:16:29 ---
--- Citat: Aleksandar - 31 Siječanj, 2007, 18:07:16 ---jebga stari..dešava se...prvi dan ucio na zadnji sa suvozacem..i zaneslo nas jebga prvi put i bam u auto sparkirtani..razlupo sam pol auta 10 cm lim unutra udubio ipol auta,onda daljepogodio kosaru za smece i garaziu vrata..slomio nogu ,ruku iščašio i lijevo stopalo iščasio jer mi motor pao na njega taj dan koje me jos zaboli lagano a kolko je proslo ..
--- Kraj citata ---
lijepo si ti to opisao... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
...al kak si uspio to sve izvest tj. pokupit! :toothy10: :toothy10: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tesko.jako tesko LOOL
neznam ni ja kak al znam samo da sam imao doslovce taj trenutak osjecaj jednostavno ko da me vlak pogodio i odbacio kakav je to udarac bio kolka silina udarca
Genesis051:
Takav razvoj događaja ne bi složili pisci horora i SF-a zajedno, kad bi trebala scena za film !!! :laughing7:
Sve je to dobro, ruka (lakat) će zacijelit, leđa, valjda, isto (nisi konkretno napisao, koji dio), a robu novu i skut na oporavak...
Od svega je najglavnije da izvučeš pouku, u čemu si pogriješio, da se ne ponovi ...
A ako pod stare dane budeš k'o barometar (kad te bude "sijevalo u leđima" pri promjeni vremena) :laughing7: ... nećeš biti prvi ni zadnji...
StreetRunner:
Ma glavno da smo živi :laughing7: :glasses9: :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju