Općenito > Generalno o skuterima

danas sam pao

<< < (3/13) > >>

leofreak250:
to je kao bio pad za otvaranje nove sezone... :toothy12: :toothy12: :toothy12: :icon_thumright:

...nego glavno da nije nešto gore... :toothy11: ovo su sve tzv. mali padovi... :icon_biggrin: ... malo si se "klizao" i to je to!!! :icon_thumright:

...koliko sam puta samo ja znao tako past u prvim počecima vožnje na motoru..., al srečom ja sam padao sa krosera, pa nije bilo nekih večih posljedica niti za mene, a ni motor! :toothy10: :toothy10: :toothy10:

..al sada sam naučio, pa u takvim situacijama kao ova, malo i pripazim... :laughing7: :laughing7: :laughing7:

eladio:
dobro je dok kroser nije malo tezi.. inace bude recimo ovo  :toothy11: :

u ruci mi je lijek  :glasses9:

iako sam imao jaknu s protektorom na laktu

vozeno ovo :   :toothy3:

leofreak250:
trebaš ti vidjet moj zadnji pad sa skutera... to je bilo prije 2 god. :laughing7:

budem stavio slike... e nema mjesta gdje nisam bio izguljen... :toothy12: :toothy10: :toothy11: :toothy3:

Aleksandar:
moj prvi jaci pad je zavrsio zabijanjem direkt kacigom u auto s motora i stanjem u komi 4 dana  :-X

poslej toga jos imao 2-3 sitna pada sa bivse runnera sp i sa bivseg piaggio x8 200 skutača... pri stuntu ni jedan...

Mr J:

--- Citat: Aleksandar - 31 Siječanj, 2007, 17:54:47 ---moj prvi jaci pad je zavrsio zabijanjem direkt kacigom u auto s motora i stanjem u komi 4 dana  :-X

--- Kraj citata ---

hmmm... da se to meni dogodilo pitanje bi li mi dali da vozim auto  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju