Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
vx
vx:
--- Citat: gun_rider - 02 Lipanj, 2009, 22:25:48 ---Viruj mi, ne šta se tiče plastika nego upravo mašine, vilica, padova...održavanja, kilometara i biločega...teško da ćeš nać urednijeg VX-a od njegovog...takvih ima možda par primjeraka u ciloj hrvatskoj :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Citat: Crni91 - 02 Lipanj, 2009, 23:43:33 ---jokin runner je 1 od max 5 najocuvanijih runnera uopce sta postoje...to san siguran...motor ima 8tkm...2006 godina....nikad padano...nikad na kolo nije dignut..zagrijavan..garazarian...zato pssst jer niko nemoze rec nista protiv ovoga motora osim tih fensi stvari ako mu se ne svidaju :hello:
--- Kraj citata ---
oni su sve rekli ;D
ne samo da dobro izgleda,nego je i očuvan i mašina je tip top
vx:
--- Citat: ancoo - 02 Lipanj, 2009, 21:32:59 ---Koje vi gluposti pisete skuter je polakiran izgleda OK iako je po meni bila u kombinaciji sa crnon ili crvenon isforsirana na runner-u
Polirano deklo i pumpa od vode je bilo HIT 2004-05 dok ste vi gujrali Ponije Kuja iz ST je ima najbolje ispolirano
svi kažu bila u kombinaciji sa crnon.
e pa ovo je mat bijela u kombinaciji sa t-max sivom. mislim da to još nitko nema osim mene
2005 san ima runnera :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ancoo:
Utroba-FX meni mater i caca nisu dali ni kn za skutere nit ce mi dati ikad kune za bilo sto na 2 kola :sad3: jbg. ja niti pitan, a niti ocekivan jer znan da in se to nesvida :angry7: da neidemo u off uglavnon sve sam kupin sam zaradin :laughing7:
Ima ocuvanih u HR i vx-a i vxr-a starih modela da se zaseres kakvih, pa cak i SP-a :icon_thumright: nikad nisi jedini i nikad nisi najbolji i nikad nemas najbolje uvik ima neko PUNO bolji sto je i normalno :dontknow:
Crni91:
--- Citat: ancoo - 03 Lipanj, 2009, 00:19:36 ---Utroba-FX meni mater i caca nisu dali ni kn za skutere nit ce mi dati ikad kune za bilo sto na 2 kola :sad3: jbg. ja niti pitan, a niti ocekivan jer znan da in se to nesvida :angry7: da neidemo u off uglavnon sve sam kupin sam zaradin :laughing7:
Ima ocuvanih u HR i vx-a i vxr-a starih modela da se zaseres kakvih, pa cak i SP-a :icon_thumright: nikad nisi jedini i nikad nisi najbolji i nikad nemas najbolje uvik ima neko PUNO bolji sto je i normalno :dontknow:
--- Kraj citata ---
je pajdo...al neznan ako je bolje od ovoga sta je...
Utroba-FX:
--- Citat: ancoo - 03 Lipanj, 2009, 00:19:36 ---Utroba-FX meni mater i caca nisu dali ni kn za skutere nit ce mi dati ikad kune za bilo sto na 2 kola :sad3: jbg. ja niti pitan, a niti ocekivan jer znan da in se to nesvida :angry7: da neidemo u off uglavnon sve sam kupin sam zaradin :laughing7:
--- Kraj citata ---
meni ka jesu...nemaju di bacat pare nego meni davaju u motore...niti su mi za vozacki dali niti za iti jedan dio sa motora...ajde mali pa zaradi.... :notworthy:
nisam ja ni reka da su tebi dali..samo govorim ti si od mene stariji sigurno 2-3 godine...a kad si ti polira dekla ja sam moga polirat volan na ponici...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju