Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

vx

<< < (9/20) > >>

ancoo:
Koje vi gluposti pisete skuter je polakiran izgleda OK iako je po meni bila u kombinaciji sa crnon ili crvenon isforsirana na runner-u
Polirano deklo i pumpa od vode je bilo HIT 2004-05 dok ste vi gujrali Ponije Kuja iz ST je ima najbolje ispolirano

Vecina vas misli ako skuter izgleda na oko lipo da je to to iden po njega kupit cu ga moj je :angry7: ljudi gledajte masinu, vilice, amortizere, ramu, ove plastike cu staviti na krsinu od FXR-a iz 98 i vi ce te reci VAUUUUUU TO JE TO :sad3:

Nekidan ja stavin na moj skuter polomljene plastike zbog CIRKUSA jedva san ih povida doden kod nekih Drogera isa san in prodati neke djelove blabla...pitan ih jel ih zanima skuter oooo ne pa vidi ga kakav je a on je dosa sa vxr-on koji ima nove plastike stvarno ok a kriv je ko moj kardan u gacama :laughing6:....

Moj skuter sto se tice masine i ovih ostalih pi*darija sad je sve seriski poslozeno nanovo, nesparan kad kupujen negledan na cjenu kod san dobre volje :laughing9: kupin ugradin i gas...ima decki koji imaju skuter nemaju za gorivo nije lipo kritizirati ali je istina i sto ce on kupiti kakav ce dija kupiti kako ce ga odrzavati...zato 95% skutera u HR i jesu krsine

gun_rider:
Viruj mi, ne šta se tiče plastika nego upravo mašine, vilica, padova...održavanja, kilometara i biločega...teško da ćeš nać urednijeg VX-a od njegovog...takvih ima možda par primjeraka u ciloj hrvatskoj :icon_thumright:

Shema:
joooooooke moja nogara

crni naguzim te u dupe

tebi sam je da kad si dobia prvo dite, a ne joki

:angry7: :angry7: :angry7: :angry7:

Utroba-FX:
joke nisi se pohvalia...sad smo skoro isti...moram vidit sad ciji bolje cupa...je da je na mome ostala vx getriba...jbg...

Anco nije svako ima 18 godina i para pa da si odma kupi runnera i sve to napravi...
Meni je recimo od 8 razreda zelja imat ovo sta sad imam..a znaci 5 motora sam kupia i proda kako bi dosa do onoga o cemu sanjam recimo 4godine...

Je svaka cast Kuji sta je napravia na svom motoru,ja sam bia 7 razred kad je on ima taj motor,al ima i sad dice koji imaju 13 godina i koji ce mozda tek sa 18 imat Runnera i polirano deklo...I neonke su bile IN ima 5-6 godina,i sad ih neki stavljaju...isto tako muzika ispod sica...

Imam i sad ode kraj sebe Kujin DVD od 4GB i sve njegove slike,projekti i ta sranja...isto pogledam misecno 1put...

Proda je taj motor za 2000e momak ga kupia vozia 2 miseca unistia,i sad je ko zna di,a eno plastike u  Lovela na SP-u
sve puknute i neznam ni ja sta...Bok

Crni91:
jokin runner je 1 od max 5 najocuvanijih runnera uopce sta postoje...to san siguran...motor ima 8tkm...2006 godina....nikad padano...nikad na kolo nije dignut..zagrijavan..garazarian...zato pssst jer niko nemoze rec nista protiv ovoga motora osim tih fensi stvari ako mu se ne svidaju :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju