Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: vx  (Posjeta: 21829 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ancoo

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • Neslusan tude pi*darije
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Starigrad-Pa
  • Moj Skuter: strasna letjelica
  • Moja Kaciga: neko kinesko go
  • MojSetup: KÜBLER KBR 63mm malossi 282ccm
  • MojSpuh: garonja
Odg: vx
« Odgovori #40 : 02 Lipanj, 2009, 21:32:59 »
Koje vi gluposti pisete skuter je polakiran izgleda OK iako je po meni bila u kombinaciji sa crnon ili crvenon isforsirana na runner-u
Polirano deklo i pumpa od vode je bilo HIT 2004-05 dok ste vi gujrali Ponije Kuja iz ST je ima najbolje ispolirano

Vecina vas misli ako skuter izgleda na oko lipo da je to to iden po njega kupit cu ga moj je :angry7: ljudi gledajte masinu, vilice, amortizere, ramu, ove plastike cu staviti na krsinu od FXR-a iz 98 i vi ce te reci VAUUUUUU TO JE TO :sad3:

Nekidan ja stavin na moj skuter polomljene plastike zbog CIRKUSA jedva san ih povida doden kod nekih Drogera isa san in prodati neke djelove blabla...pitan ih jel ih zanima skuter oooo ne pa vidi ga kakav je a on je dosa sa vxr-on koji ima nove plastike stvarno ok a kriv je ko moj kardan u gacama :laughing6:....

Moj skuter sto se tice masine i ovih ostalih pi*darija sad je sve seriski poslozeno nanovo, nesparan kad kupujen negledan na cjenu kod san dobre volje :laughing9: kupin ugradin i gas...ima decki koji imaju skuter nemaju za gorivo nije lipo kritizirati ali je istina i sto ce on kupiti kakav ce dija kupiti kako ce ga odrzavati...zato 95% skutera u HR i jesu krsine
« Zadnja izmjena: 02 Lipanj, 2009, 21:36:20 ancoo »
KÜBLER & Malossi 282ccm & PM tuning & Bitubo & Stage 6

Offline gun_rider

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: cvajo 180
  • Moja Kaciga: imam
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: imam
« Odgovori #41 : 02 Lipanj, 2009, 22:25:48 »
Viruj mi, ne šta se tiče plastika nego upravo mašine, vilica, padova...održavanja, kilometara i biločega...teško da ćeš nać urednijeg VX-a od njegovog...takvih ima možda par primjeraka u ciloj hrvatskoj :icon_thumright:
Servis skutera, lakiranje i popravak plastika na podrucju Splita i okolice
Info na PM ili 098/979-8453

Offline Shema

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Skuta?a
« Odgovori #42 : 02 Lipanj, 2009, 22:58:05 »
joooooooke moja nogara

crni naguzim te u dupe

tebi sam je da kad si dobia prvo dite, a ne joki

:angry7: :angry7: :angry7: :angry7:

Offline Utroba-FX

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: kariola
« Odgovori #43 : 02 Lipanj, 2009, 23:11:39 »
joke nisi se pohvalia...sad smo skoro isti...moram vidit sad ciji bolje cupa...je da je na mome ostala vx getriba...jbg...

Anco nije svako ima 18 godina i para pa da si odma kupi runnera i sve to napravi...
Meni je recimo od 8 razreda zelja imat ovo sta sad imam..a znaci 5 motora sam kupia i proda kako bi dosa do onoga o cemu sanjam recimo 4godine...

Je svaka cast Kuji sta je napravia na svom motoru,ja sam bia 7 razred kad je on ima taj motor,al ima i sad dice koji imaju 13 godina i koji ce mozda tek sa 18 imat Runnera i polirano deklo...I neonke su bile IN ima 5-6 godina,i sad ih neki stavljaju...isto tako muzika ispod sica...

Imam i sad ode kraj sebe Kujin DVD od 4GB i sve njegove slike,projekti i ta sranja...isto pogledam misecno 1put...

Proda je taj motor za 2000e momak ga kupia vozia 2 miseca unistia,i sad je ko zna di,a eno plastike u  Lovela na SP-u
sve puknute i neznam ni ja sta...Bok

Offline Crni91

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: ST
  • Moj Skuter: VX
  • Moja Kaciga: RSI
  • MojSetup: 209
« Odgovori #44 : 02 Lipanj, 2009, 23:43:33 »
jokin runner je 1 od max 5 najocuvanijih runnera uopce sta postoje...to san siguran...motor ima 8tkm...2006 godina....nikad padano...nikad na kolo nije dignut..zagrijavan..garazarian...zato pssst jer niko nemoze rec nista protiv ovoga motora osim tih fensi stvari ako mu se ne svidaju :hello:

Offline vx

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
« Odgovori #45 : 03 Lipanj, 2009, 00:01:21 »
Viruj mi, ne šta se tiče plastika nego upravo mašine, vilica, padova...održavanja, kilometara i biločega...teško da ćeš nać urednijeg VX-a od njegovog...takvih ima možda par primjeraka u ciloj hrvatskoj :icon_thumright:

jokin runner je 1 od max 5 najocuvanijih runnera uopce sta postoje...to san siguran...motor ima 8tkm...2006 godina....nikad padano...nikad na kolo nije dignut..zagrijavan..garazarian...zato pssst jer niko nemoze rec nista protiv ovoga motora osim tih fensi stvari ako mu se ne svidaju :hello:

oni su sve rekli  ;D 
ne samo da dobro izgleda,nego je i očuvan i mašina je tip top
Tjesim svinje prije klanja! Informacije na tel. +38763518514

Offline vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #46 : 03 Lipanj, 2009, 00:04:32 »
Koje vi gluposti pisete skuter je polakiran izgleda OK iako je po meni bila u kombinaciji sa crnon ili crvenon isforsirana na runner-u
Polirano deklo i pumpa od vode je bilo HIT 2004-05 dok ste vi gujrali Ponije Kuja iz ST je ima najbolje ispolirano

svi kažu bila u kombinaciji sa crnon.
e pa ovo je mat bijela u kombinaciji sa t-max sivom. mislim da to još nitko nema osim mene

2005 san ima runnera  :icon_biggrin:

Offline ancoo

• forumski biciklist
  • Neslusan tude pi*darije
  • Mjesto: Starigrad-Pa
  • Moj Skuter: strasna letjelica
  • Moja Kaciga: neko kinesko go
  • MojSetup: KÜBLER KBR 63mm malossi 282ccm
  • MojSpuh: garonja
« Odgovori #47 : 03 Lipanj, 2009, 00:19:36 »
Utroba-FX meni mater i caca nisu dali ni kn za skutere nit ce mi dati ikad kune za bilo sto na 2 kola :sad3: jbg. ja niti pitan, a niti ocekivan jer znan da in se to nesvida :angry7: da neidemo u off uglavnon sve sam kupin sam zaradin :laughing7:

Ima ocuvanih u HR i vx-a i vxr-a starih modela da se zaseres kakvih, pa cak i SP-a :icon_thumright: nikad nisi jedini i nikad nisi najbolji i nikad nemas najbolje uvik ima neko PUNO bolji sto je i normalno :dontknow:
KÜBLER & Malossi 282ccm & PM tuning & Bitubo & Stage 6

Offline Crni91

• forumski skuteraš
« Odgovori #48 : 03 Lipanj, 2009, 00:24:26 »
Utroba-FX meni mater i caca nisu dali ni kn za skutere nit ce mi dati ikad kune za bilo sto na 2 kola :sad3: jbg. ja niti pitan, a niti ocekivan jer znan da in se to nesvida :angry7: da neidemo u off uglavnon sve sam kupin sam zaradin :laughing7:

Ima ocuvanih u HR i vx-a i vxr-a starih modela da se zaseres kakvih, pa cak i SP-a :icon_thumright: nikad nisi jedini i nikad nisi najbolji i nikad nemas najbolje uvik ima neko PUNO bolji sto je i normalno :dontknow:
je pajdo...al neznan ako je bolje od ovoga sta je...

Offline Utroba-FX

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: kariola
« Odgovori #49 : 03 Lipanj, 2009, 00:38:11 »

meni ka jesu...nemaju di bacat pare nego meni davaju u motore...niti su mi za vozacki dali niti za iti jedan dio sa motora...ajde mali pa zaradi.... :notworthy:

nisam ja ni reka da su tebi dali..samo govorim ti si od mene stariji sigurno 2-3 godine...a kad si ti polira dekla ja sam moga polirat volan na ponici...

Offline Shema

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Skuta?a
« Odgovori #50 : 03 Lipanj, 2009, 11:13:00 »
koji se k**ra* svadjate
kupis za noliko za koliko mos, kakvih si mogucnosti i tocka
mater caca ili ti zaradili za njega, fala bogu da će nekome otac kupit ako ima novaca, i nemoze se odma rec za njega "tatin sin"...nebi ni ja radia nit isa na faks da mi stari drzi dvi firme i nezna sta ce s parama, jbg. nedrzi pa moram
lol
jednostavno, ko ima ima, ko nema zaradit ce

a sta se jokion runnera tice, ja kad sam vidia 7 t km na njemu, looooooool, srce me strefilo
i onda meni idu pricat da je moj vridia 10+, je đavli, onda jokin vridi 15...
vridi onoliko koliko ce ti neko za njega dat

Offline vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #51 : 04 Lipanj, 2009, 23:05:35 »

danas stavljena delta   ;D ja sam prezadovoljan

setup je:           klip i cilindar od vxr-a
                       getriba od vxr-a
                       bregasta i dekompresor od vxr-a
                       malossi multivar
                       malossi torque driver
                       malossi delta
                       bijeli centralni
                       crveni federi kvačila
                       malossi red sponge
                       walbro karburator
                       serdarević
                       kuglice 8.5 grama
« Zadnja izmjena: 05 Lipanj, 2009, 00:09:39 vx »

Offline Crni91

• forumski skuteraš
« Odgovori #52 : 04 Lipanj, 2009, 23:20:25 »
motor kida :glasses9:

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • ..:::K T M:::..
  • Mjesto: Dubrovnik
  • Moj Skuter: AEROX,KTM 660 SMC
  • Moja Kaciga: Shark RSI Lavilla
« Odgovori #53 : 04 Lipanj, 2009, 23:21:39 »
kad ce neki video? inace svaka cast  :icon_thumright:

Offline Crni91

• forumski skuteraš
« Odgovori #54 : 04 Lipanj, 2009, 23:27:13 »
kad smo stavili deltu veceras i lakse rolice...nije 9 joke nego 8.5 hehe....motor na startu kida stvarno...digne se kolo prednje malo u zrak  :icon_biggrin:

Offline vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #55 : 04 Lipanj, 2009, 23:42:37 »
kad ce neki video? inace svaka cast  :icon_thumright:

još kojih 300 km da ga malo bolje razradin i ide video

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #56 : 04 Lipanj, 2009, 23:54:48 »
slazen se da je ovaj runner ocuvan,al je cista glupost da je sigurno jedan od 5 najocuvanijih u hrvatskoj,pa pogledajte vxra od nikona,ima 5 000km,ocuvaniji je od ovoga,a niko od vas nije ni zna da postoji,ko zna koliko ih jos ovakvih ima u cro,tako da su to gluposti po meni,al da je motro dobar,dobar je :icon_thumright:

Offline Ivan SP

• forumski skuteraš
« Odgovori #57 : 05 Lipanj, 2009, 00:19:03 »
ma odi nekad ljudi slažu basne a ne priče
---OSIGURAČ RACING---

Offline KazST

• forumski pješak
  • *
  • MojSpuh: Arrow
« Odgovori #58 : 08 Lipanj, 2009, 17:50:30 »
Proda je taj motor za 2000e momak ga kupia vozia 2 miseca unistia,i sad je ko zna di,a eno plastike u  Lovela na SP-u
sve puknute i neznam ni ja sta...Bok

mislis na lovela iz splita ili???

Btw prelip runner...

Offline n0n4m3

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • 097 733 2211
  • Moj Skuter: Sp180 , Ice180
« Odgovori #59 : 08 Lipanj, 2009, 18:18:36 »
je misli na lovela tog  :icon_biggrin:
koji si ti  :icon_scratch: