Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi polutka - minarelli

<< < (9/10) > >>

efz:
Potpis horvat,dino sa svojim super skuterom je svakom loncu poklopac :icon_thumright:

dino_sk:
pa onda se napise da nisu cajzeri original ,a i da je malo bolja kvaliteta slike mozda bi se i vidilo da nisu orginal  :toothy12: :toothy12:

--- Citat: efz - 24 Siječanj, 2009, 14:33:58 ---Potpis horvat,dino sa svojim super skuterom je svakom loncu poklopac :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:hail: :hail:     :hbusa: :prvi:

:laughing7: :laughing7: :laughing7:

edit: velis horvat 110 po gps-u :toothy12: :toothy12: a imas trophya i zx-a
a gumyu sa due+ i shotom isao 100 po gps-u ::)

tak da neznam ko tu kome maze oci sa tih tvojih 110 ,sam se ti tjesi ,mozda si i gps-u napravio cajzer da tocno pokazuje kao sto si i obrtaljku napravio i brzinomjer  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

dhorvat:

--- Citat: dino_sk - 24 Siječanj, 2009, 14:36:47 ---pa onda se napise da nisu cajzeri original ,a i da je malo bolja kvaliteta slike mozda bi se i vidilo da nisu orginal  :toothy12: :toothy12:

--- Citat: efz - 24 Siječanj, 2009, 14:33:58 ---Potpis horvat,dino sa svojim super skuterom je svakom loncu poklopac :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:hail: :hail:     :hbusa: :prvi:

:laughing7: :laughing7: :laughing7:

edit: velis horvat 110 po gps-u :toothy12: :toothy12: a imas trophya i zx-a
a gumyu sa due+ i shotom isao 100 po gps-u ::)

tak da neznam ko tu kome maze oci sa tih tvojih 110 ,sam se ti tjesi ,mozda si i gps-u napravio cajzer da tocno pokazuje kao sto si i obrtaljku napravio i brzinomjer  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Ajme bože Isuse  :uff: Kaj si ti izmljel sve sad.

Kao prvo, motor mi je išel 106 po GPS-u. Gumy je vjerojatno imao slabu krajnju radi prijenosa al do tih 100 po GPS-u me mogo oderat ko da na mjestu stojim. Ako tebi nije jasno, kako sam dodao još tih 4 km/h više na uricama, onda stvarno neznam kaj da ti kažem  :toothy12:

Sa trenutnim setupom mogo bi ga navuč maximalno 95 po GPS-u al nisam još probao. Čekam 18:00 da se malaguti f12 pojavi sa mojim rolicama  :toothy9:

EDIT:

100 po GPS-u je relativno malo za Due+, kladim se da je mogao barem 10 na sat ić brže da ga nije prijenos "kočio"  :icon_thumright:

robert:
e dino, taj horvatov krš je fenomenalan. prešao više a i stariji je od isusova magarca ali ide. on sa curom na roxu pegla skoro dottoreovog štaljkera(počivao u miru božijem ;D)

dhorvat:

--- Citat: robert - 24 Siječanj, 2009, 16:26:06 ---e dino, taj horvatov krš je fenomenalan. prešao više a i stariji je od isusova magarca ali ide. on sa curom na roxu pegla skoro dottoreovog štaljkera(počivao u miru božijem ;D)

--- Kraj citata ---

Hehehe, fala roby  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju