Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi polutka - minarelli
dhorvat:
--- Citat: andy - 24 Siječanj, 2009, 12:17:33 ---Ide ovo lijepo, bolje nego u prvom onom sa serijskim spuhom ;D
A, možda ti je remen razlog krajnje :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Gle s remenima sam na ti već jako dugo. Ima par dužina za minarelli i zaključili smo da je najbolji TOP remen i on daje najveću krajnju. Da imam Malossi kevlar izgubio bi na krajnjoj, slow je testirao to!
Pazi a ova dva testiranja sa dva različita auspuha su sa istim rolicama. Samo sam spuh promijenio. Sad čekam navečer da mi @malaguti f12 vrati rolice i onda ću naštelat da radi u idealnom području pa ćemo vidjet ubrzanje :icon_thumright:
--- Citat: pitaNS - 24 Siječanj, 2009, 12:20:50 ---konstantni obrtaji, nema rupa...znači definitivno multivar ispred svih!
prednost tp-a u krajnjoj...
--- Kraj citata ---
Multivar bez polutke mi se jako zamjerio jer ga nikak nisam mogao dobiti da radi lijepo. Ili je u startu previsoko ili kroz ubrzanje gubi postepeno okretaje. Navodno je ovaj novi TOP TPR Variomat odličan za serijsku polutku.
EDIT:
Naravno, ovo se sve odnosi samo za Minarelli
dino_sk:
bez uvrede horvat al ak ti mislis da to ide jako lijepo a prosjek ti je nekih 14-15s do 80km/h ::)
pa moj runner za 14-15s isto dođe do 80 :toothy9: tak da je ovo tvoj slabo jako ,mora to ic 5s jos dolje :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: dino_sk - 24 Siječanj, 2009, 13:52:13 ---bez uvrede horvat al ak ti mislis da to ide jako lijepo a prosjek ti je nekih 14-15s do 80km/h ::)
pa moj runner za 14-15s isto dođe do 80 :toothy9: tak da je ovo tvoj slabo jako ,mora to ic 5s jos dolje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ima ovdje ekipe na forumu koji grizu nokte kad se moraju utrkivat sa mnom :toothy12:
Ja sam sam crtao ovo do 110 jer da se i malo kužiš vidio bi da to nisu serijski cajgeri. I rađeni su prema GPS-u. A i druga caka je kaj stari cajgeri na roxu (ko ovaj) dosta "kasne" kad je ubrzanje u pitanju :icon_thumright:
I lijevo u sredini obrtajke piše Yamaha Aerox 50, a vjeruj mi to nijedni serijski cajgeri nemaju :toothy3:
A 110 po GPS-u nejde tvoj skuter da se spustiš pod liticu. Bez uvrede ::)
dhorvat:
I još nešto, kad si me već povukao za jezik. :toothy12:
Probaj svoj skuter od 0-95 po cajgeru (mojih 80) ali stavi nekoga iza sebe da ti popuni moju težinu do 108 kila :jerk:
andy:
Slažem se s dhorvatom ;D
I meni je bilo čudno da tak slabo se diže kazaljka :toothy11: al kak on kaže je al stvarno :laughing7: Mislim nisam probao al budem, kaj mu vrijedi lagat sad :icon_tongue:
A ja imam kevlar i istina krajnja mi je dost slaba, a za ovu sezonu nek bude još.... I nevjerujem da ćeš dić remen više gore na multivaru :icon_tongue:
I sad pitam, neda mi se tražit, jel si sve to probao s topovim variom koji inače imaš stalno ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju